torstai 13. maaliskuuta 2014

NäyttöValtiopäivien arvokkaat ja juhlalliset avajaiset seremonioineen olivat helmikuussa, joten monenlainen aherrus on parlamentissamme päässyt alkamaan. Mikko Alatalon faneille pettymykseksi, en löytänyt keikkakalentereista ainoatakaan hänelle merkittyä keikkaa.


---
Perussuomalaiset ovat toden teolla aloittaneet valmistautumisen hallitusvastuuseen. Tulevalle ulkoministeri Teuvo Hakkaraiselle voisi joku kuitenkin kertoa, ettei härskien tekstiviestien lähettäminen Johanna Tukiaiselle ollut virkaa hoitaneelle Ilkka Kanervalle kaikin puolin eduksi, vaikka sitä jälkeen päin voisikin pitää ulkoministeriytensä kohokohtana.


---

Lehdet eivät kertoneet Teuvo Hakkaraisen kikkelin koosta mitään, puhumattakaan siitä, että valtiopäiväedustajan kuvaa olisivat näyttäneet, ainakaan vielä. Itse hän sanoi koko asiasta vain: "En voi kuin hävetä." - Tuskin kyseessä silti mikään sahurin tervehdys oli.

---

Jyrki Katainen lausui asiasta kysyneen Seiskan haastattelussa: "minulla on vähän toisenlaiset asiat mielessä!" Hän ei kuitenkaan paljastanut mielessään olevista asioista sen enempää, joten ne jäivät vain meidän kaikkien mielikuvituksen varaan.
---

Onneksi tapauksen paljastanut, aiemmin Johanna Tukiaisen tanssiryhmään kuulunut yh-äiti, kuten Seiska hänet esitteli, tuskin sai mitään vakavampia traumoja, koska kuvissa esiintyi hyvin onnellisen näköisenä. Ehkä ei saanut Teuvon kuvia mielestään ja suu levisi väkisin nauruun.

---

Hieman ihmettelen, että kun Hakkarainen lähetti potrettinsa eduskunnan käyttöönsä antamalla puhelimella, niin eikö kansanedustajien tärkeillä työpuheluilla tai elintärkeillä viesteillä ole todellakaan tämän parempaa tietosuojaa?

---

(Kuvituskuva ei  esitä Teuvo Hakkaraista, eikä liity millään tavalla tähän kirjoitukseen.)

2 kommenttia:

  1. Pitäisihän nyt seiskan agentin julkaista kuva, koska syytetäänhän kiristyksestä, silloin on ihan sama, palaako pohhat vai ei. Koska luulisi nyt kansanedustajan kiristämisen olevan syytteen alainen teko.

    VastaaPoista
  2. Näyttöä luulisi ainakin olevan tarpeeksi.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)