keskiviikko 27. marraskuuta 2013

PäiveröintiäHelsingin Sanomat kysyi poliisipäälliköiltä, onko hyvä, että Paatero jatkaa virassaan. Viiden poliisipäällikön vastaukset olivat identtisiä: "Hyvä se on, Paateroa tarvitaan meneillään olevaan rakenneuudistukseen." - Tässä on ollut ilmeinen kuulustelutaktillinen virhe: todistajia ei koskaan pitäisi päästää puhumaan yhdessä ennen lausuntojaan.

Olisiko kukaan päälliköistä vastannut toisin, jos Paatero olisi joutunut lähtemään? - "On se hyvä, että viimeinkin päästiin....!" - Voiko pomosta sanoa julkisesti esimerkiksi: "Aivan möllö mies!" Tämä ei tietenkään koske Paateroa, mutta noin yleisesti.


Emeritusprofessori ja vanhempi vihainen mies, Jyrki Virolainen, kertoi mielipiteensä bloginsa kommentoinneissa: "Paateron jatkaminen - kivireen vetäminen uskottavuuttaan menettävän poliisin johdossa - on toki erinomainen asia, koska monia mehukkaita blogijuttuja Paateron toilauksista on vielä tiedossa ja edessäpäin!"


Mielikuvat ovat tärkeitä, niiden avulla hahmotamme maailmaa. Suuresti kunnioittamani  Päivi Räsäsen arvo suorastaan lässähti mielessäni. Koko hommalta lähtee pohja, kun nyt häntä ajattelen nahka-asussa ruoska kädessä: "Saatanan syntinen, nyt piiskaan niin, että tunnet!" - Lisää kuitenkin heti perään: "Vitsi, vitsi, et sinä niin syntinen sittenkään, eiköhän vaan pusita!"

----

Lattianpesuvedeksi huonolaatuista ja läikkiä aiheuttavaa Koskenkorva-viinaa myydään yhä vähemmän. Altia Oyj:n pääjohtajalta poistettiin siksi kulkuavaimesta oikeudet. Pitäisikö seuraajan alkaa mainostaa hieman nuorekkaammin. Esim. Gadda-Koskenkorva olisi rehellisen tuntuista markkinointia, mutta herättäisi varmasti silti mielenkiintoa.Voisivatko esimerkiksi jotkut elinkautisvangit kehua mainoksissa juoman voimaannuttavaa vaikutusta, sillä luotaisiin vankkaa katu-uskottavuutta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)