maanantai 7. lokakuuta 2013

Auta Elisaa!
Hyvä ystävä! Pyydän Sinulta hetkisen aikaa, koska asiani on tärkeä. 

Elisa Oyj:llä menee tavattoman huonosti, Sinä et maksa liittymistäsi yhtiölle tarpeeksi. 

Elisa on päätynyt irtisanomaan ison joukon työntekijöitään, osan töistään se aikoo siirtää Intiaan, tehtäväksi sikäläisillä kolikkopalkoilla. Elisa ei varmasti ole paha yhtiö, he eivät tuollaiseen turvautuisi ilman, että heillä on todellinen hätä.

Tue Elisaa hädässä, lähetä sen johtoportaalle sämpylöitä, makkaraa, juustoa ja erilaisia kuivaelintarvikkeita. Pienikin lahjoitus on rikkana rokassa. Ravinnosta yhtiön johto saa uusia voimia ja iloista mieltä niin,  että se jaksaa jatkossa tehdä hyviä päätöksiä yhtiön ja siten myös yhteiskunnan eduksi.

Älä lähetä rahaa, luultavasti lainsäädäntö sen kieltää ilman anottuja lupia. Lähetä ruokaa Elisa Oyj:n johtajille, TEE SE HETI!

En laita tähän osoitetta,  pääkonttorin postitiedot löytyvät internetistä.

Kiitos ajastasi.

2 kommenttia:

  1. Bic Mac postitse kirjekuoressa voisi olla hyvä lähetys. Kyllä se kakkospostin mukana kolmen päivän jälkeen maistuisi todella hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Bic Mac olisi todella hyvä, jos sellaisen uhrauksen malttaa tehdä hyvän asian puolesta. Kun Elisan johdolla menee niin huonosti kuin menee, ei siinä varmaankaan paljon tee mieli nirsoilla tai valittaa ketsupin määrästä. Pystyvätkö raukat niistä operaattorin hommista lainkaan suoriutumaan, vähän heikoltahan se nyt näyttää. Huolissani olen kovasti, sääliksi käy.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)