sunnuntai 18. elokuuta 2013

Elokuun silmät, syyskuun pää

Konehumpan, eli "kato äiti, mä osaan tanssii ilman päätä"-musiikin Weekend-festivaali sai tänä ja viime vuonna niin paljon huonoa julkisuutta, että laittaa epäilemään, onko lehdistölle muistettu antaa tarpeeksi vapaalippuja, ja onko heille ollut riittävästi ilmaista viinaa, naposteltavaa ja muuta oksennettavaa.  

Sananvapaus tekee ilkeitä kirjoituksia, jos se joutuu ryyppäämään omilla rahoillaan.

---

Ennakointia:

- Herra tasavallan presidentti, simputtiko Obama Teitä, kutsuessaan Tukholmaan, joka on vieraan vallan pääkaupunki?

- Ei suinkaan. Lentokoneeseen saimme tosin viestin, että vastaanotto olisi sittenkin Kööpenhaminassa, - se korjattiin pian ystävällisen naurun kera Osloksi ja sitten taas Tukholmaksi. Huomionarvoisaa mielestäni on, että vastaanotollaan Obama vain muutaman kerran komensi kyykkyyn - ylös, ja erityisesti se, että hän taakse poistutti vain kerran. - Kokonaisuutena tilaisuus oli sangen lämminhenkinen ja minulla oli suurenmoinen tilaisuus tuoda Suomen kantoja esiin. 

---

Mitä ihmettä suomalainen lehdistö kirjoittaa Tukholman reissusta, jos rouva Niinistö ei ole mukana? ("Jenni häikäisi sinivalkoisella luomuksellaan") - Iltalehti kirjoittaa joka tapauksessa  luultavimmin: "Niinistö jämäkkänä Tukholmassa!"

Tukholman syndroomaa tuskin kukaan tässä yhteydessä mainitsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)