torstai 7. maaliskuuta 2013

Lehdistä noin viidessä minuutissa


 

Donneri jörni, Donneri jörni,
mutta Jouni vain teeveessä hynynöi,
mutta Jouni vain teeveessä hynynöi

Selvää on, ettei Yhdysvallat murhannut Hugo Chávezia, koska Fidel Castroa ovat yrittäneet 638 kertaa eivätkä ole onnistuneet.

---

Pohjois-Korea uhoaa kauheilla, voisiko Yhdysvallat tehdä asialle jotain?

---


Professori todisti, että Suomen kilpailukyky on paras vuosikymmeniin.

Jäämme odottamaan, koska EK ilmoittaa, että on niitä palkkoja siltikin pienennettävä tai ainakin jäädytettävä. Professori kun osoitti, että suomalainen yritysjohto ei ole palkkaansa ansainnut, ovat palkkakuittejaan plaraillessaan unohtaneet tehdä työnsä.

---

Silvio Berlusconi on saanut "mene vankilaan" kortin. Se tarkoittaa samaa kuin vastaava meidän kotosuomemme poliitikoille. Jo seuraavasta ruudusta tulee "vapaudut vankilasta, saat kolme ylimääräistä heittovuoroa!"


6 kommenttia:

 1. Niin, nämä ovat juuri niitä "uutisia" joihin silmä tarttuu, ja vain siksi, että ne ovat sijoitettuja siten, että tarttuu.

  Luin juuri 1960-70 luvun lehtiä päivällä, eivätkä "tarttuvimmat" uutiset olleet sen kummempia.

  Tonnerin lisäksi siellä vilahtivat Kekkonen, Vennamo, Virolainen, Kosygin, Nixon jne ja jokaiselle heistä löytyy vastine tämänkin päivän maailmasta. Niin, ja Stalinia lisäksi uhataan rehabilitoinnilla Venäjällä! Tällaisessa lumeessa me siis elämme vuosikymmenestä toiseen kunnes jälleen paukahtaa.

  VastaaPoista
 2. Maailma menee, me seuraamme silmät sirrillään, emmekä kuitenkaan tiedä mitään tärkeää ennenkuin mahdollisesti joskus kauan aikaa tapahtumien jälkeen.

  Yhdysvallat on viime vuosina tuottanut paljon uutisia Chavezista, EK siitä kuinka kalliita suomalaiset työntekijät on.

  Vapaan maailman vapaata tiedonvälitystä, joskus aivan älyvapaata.

  VastaaPoista
 3. Oletko seurannut Olof Palme-dokumenttia ja sen johdannaisena kyhäeltyä Pyhiinvaeltajan kuolema-elokuvaa?

  Ihan kuin jollakin taholla olisi kova tarve päästää totuus viimeinkin julki koska joku jossain tietää sen eikä se mikään "Petterson" ole? Seuraavan 20 vuoden kuluttua totuus sanotaankin, nyt vain kypsytellään. Ja odotellaan, että aikalaiset poistuvat.

  Mutta mitäs yhdestä murhatusta ukosta kun koko tänä murhaajan paljastumisen odottelun aikanakin on miljoonia puskettu väkivalloin turpeeseen. Amerikkalaiset edelleen etunenässä vaikka Palmekin heidän otteitaan Vietnamissa oikeutetusti kritisoi.

  Parhaillaan tuossa kävivät telkkarissa lävitse Afganistanin ääliömäisyyksiä

  VastaaPoista
 4. En ole katsonut, minulla ei yli puoleen vuoteen ole edes ollut varsinaista televisiota. Nyt on taas, mutta en ole juuri avannut. internetistä toki jonkin verran katselen erilaisia ohjelmia. Toisinaan paljonkin. Areenasta katselin woody allenista kertovan pitkän dokumentin ensimmäisen, lähes kaksi tuntia kestäneen, osan.

  Noista salamurha spekulaatioista en oikein jaksa innostua, kun totuutta ei kuitenkaan voi tietää. Palmen tapaus jäi mysteeriksi, kuten JFK:n ja Martin Luther Kingin murhat. Kaikki on mahdollista, ei kuitenkaan se että murhasta tuomitut olisivat ainakaan ainoat tekijät.

  VastaaPoista
 5. Riku

  Palme ja Pyhiinvaeltaja löytyvät Areenasta.

  Ei ne huonoja dokuja ole. Varsinkin Palme-historia on ok. koska itsehän sitä on ollut aikalailla lapsi kun hän vaikutti niin ei paljoa ole päähän tekemisiään jäänyt.

  Kun hänet murhattiin, niin muistaakseni en siihenkään paljoa reagoinut. Kohautin ehkä olkapäitäni ja sanoin jollekin samassa pöydässä istuvalle Tillikassa, että yksihän sillä rintamalla vain tuupertui, että vähällä pääsivät -ruotsalaiset.

  Maalaisjärjen päättelyn tuloksena yhteenkään historian salamurhaan ei kovin suuria salaliittoja sisälly, ei edes Kennedyn, tai varsinkaan hänen. Panisin hurjimmaksi väitteeksi, että Hollywooti tarvihti elokuvamateriaalia vain ja pani Oswaldin ikkunaan kiväärin kanssa.

  Martin Lutherin murhasivat Ku Lux Klanin kouluaikoinaan nurkissa arestissa kutjottaneet jäsenet (pilapiirroksissa olen nähnyt samantapaisia arestilaisen hattuja kuin niillä).

  Hitlerin salamurhayrityksen ("Valkyria") takana oli jo enemmän työntekemisen malliakin, mutta juuri sellaisen Hirviön kohdalla, jossa sen olisi ehdottomasti pitänyt onnistua, kaikki meni pieleen, saatana!

  VastaaPoista
 6. Palme-historian saatan hyvin katsella, jos on siellä vielä silloin kun on inspiraatio. Ehkä viikonlopun aikana.

  Kingin murhaan on löydetty muitakin kuin Ray, Loyd Jowers tuomittiinkin.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)