sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Sekavuuksia sieltä täältä

SDePe on taipumassa osallistumiseen Islannin ilmavalvontaan. Rasmussen kävi kuiskuttelemassa salaisuuksia. - Luultavasti hän kertoi, että Suomella on jatkossa mahdollisuus saada halvalla vanhoja B-52 pommittajia, - joita käytetään toki vain eri maailman kolkissa suoritettaviin harjoituspommituksiin, ilman rypäle- tai muuta pommilastia.

Islannin harjoituksessa ei tarvita varsinaisia patinraiskaajia, koska aseitakaan ei ole. Lentäjät huutavat radioonsa: "SARRRJJA, SARRJA, LAUKAUS, LAUKAUS!" - Radioliikenne nauhoitetaan ja SARRRJOJEN merkitys analysoidaan myöhemmin.

Voisikohan SAS:ltä mahdollisesti vapautuvia matkustajakoneita muuttaa pommittajiksi?
---

Mayojen maailmanloppu, 21. joulukuuta lähenee. Kinkkua tai laatikoita ei kannata tänä vuonna ostaa, turhaan jäävät pahenemaan. Lapsien kärttäessä joululahjoja, voi heille huoleti sanoa sisäänpäin imaisten: JUUH! - Rahat on syytä kuitenkin käyttää parempiin tarkoituksiin, jouluoluista ehtii hieman tunnelmaan pääsemään.

Luterilaiset kristityt toki tietävät, että maailmanloppu on vain typeriä taruja.

Varmuuden vuoksi kannattaa kuitenkin hakea runsaasti velkaa ja tehdä erilaisia osamaksusopimuksia. - Ajattele: mahdollisesti lähes ilmainen Ipad!

---

Osana Sanoma Oy:n uudistuksia, Iltasanomien ilmaisilla nettisivuilla on entistä vähemmän varsinaisia uutisia. Yhden löysin. - Ellei sitten lasketa mukaan juttua: "teinitytöllä kasvaa kolmas käsi selässä!"

---

Entinen entinen entinen Matti Vanhanen, kertoi ylpeänä Hesarin nettisivulla, kuinka hän aikanaan markkinoi Lappia Kiinan Xi Jingpingille, vaatien tätä jopa avaamaan suoran lentoyhteyden Kiinasta Lappiin. 

Silloinen varapresidentti oli lopulta tokaissut avustajilleen: "laittakaa tämä ylös, pääministeri vihjasi asiasta jo neljännen kerran."

Jos Matti olisi ottanut asian viidennen kerran esiin, olisikohan XI Jingping pyytänyt häntä ystävällisesti tarkistamaan, onko kaivon pohjalla riittävästi vettä?

---

Turpas kii pikkuipana, meidän isi tekee Saarioisella rahaa!

---

6 kommenttia:

 1. Rigu

  Eikös se mualilimanloppu tule jo 12.12.12 eikä vasta 21 pv? En jaksas odottaa...

  VastaaPoista
 2. Tarkkaan en tiedä mitä maailmanloppu merkitsee, mutta jokaiselle ainakin omansa joskus tulee.

  Sen muistan, kun tv-kuvaa näyttivät Senaatintorilta, silloin kun vuosituhat vaihtui. Kirkon portailla oli pitkäpartainen mies, jonka kyltissä kerrottiin maailmanlopun tulevan silloin.

  12.12. on kuitenkin ehdottomasti väärin, koska menneinä vuosina on ollut 11.11., 10.10., 9.9. jne. - Ensi vuonna ei voi olla päivämäärää 13.13.13., joten sitä pitäisin hyvinkin todennäköisenä.

  VastaaPoista
 3. Olen lukenut aika paljon tiedemiesten laatimia maailmanlopun skenaarioita ja aika lohdutontahan se tulevaisuus joka tapauksessa tulee olemaan -siis viimeistään muutaman miljardin vuoden kuluttua auringon mukana.

  Mutta jos ajatellaan, että meillä olisi jonkinlaiset mahdollisuudet huidella täällä äärettömyyksien seassa vaikkapa muutama miljoonakin vuotta, niin olisihan se mahtavaa (siis väistellen luonnonmullistuksia, jääkausia, hellejaksoja jne)jo ajatuksena ja omankin suvun jatkumona.

  Mutta kun ei me jakseta ymmärtää, että suunnan olisi muututtava aika joutuin, että edes jonkinlainen siemen tänne ihmislajista jäisi.

  Aika "lohdullinen" teos ja maallikonkin ymmärrettävä, on Esa Vileniuksen "Kaiken maailman loput" ja sopisi vaikka jonkun ultrauskovaisenkin se lukaista. Mutta eiväthän ne lue.

  VastaaPoista
 4. Unohdin laittaa tekstiini: "syökää, juokaa ja naikaa - kuukausi on aikaa!" - Se on muunnelma Helismaan kertomasta lääkärinlausunnostaan, hän tosin sai koko vuoden.

  Yksikin miljoona vuotta on oikeasti niin pitkä aika, että minulla katoaa inhimillinen näkökulma. - Asialla ei ole suurtakaan väliä.

  Ehkäpä tiede on niin kehittynyttä, että pystyy ennustamaan miljoonien tai miljardien vuosien päästä tapahtuvat asiat, vaikka muutaman vuosikymmenen päähän sillä tuntuu useimmilla, tai kaikilla, aloilla olevan ylittämättömiä vaikeuksia nähdä ollenkaan.

  Älyhän voi olla eliöille haitallinen asia, entäpä jos kehtiymme niin, että meistä jää jäljelle vain mies- ja naislimaa, jotka siimeksessa itsestään liikuvat ja kohtaamistensa tuloksena syntyy lisää mies- tai naislimaa. Semmoinen elämä saattaisi hyvinkin olla erittäin tarkoituksenmukaista. Toisilleen eivät pahaa aiheuttaisi.- Ainakaan ennen kuin niille kehittyisi ominaisuus, jolla myrkyttävät vastustajansa.  VastaaPoista
 5. Jäi merkitsemättä että sarvikuono on Tauno Kangron tekemä.

  VastaaPoista
 6. En tiedä, kuka on Tauno Kangro. Varmaan Wikistä voin sen lukea: Sarvikuonotaiteilija tietenkin.

  Eikös me ihan alkuun aikamoisia limanuljaskoja ollakin jo? Pitäisi vain jäädäkin sille asteelle...

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)