lauantai 3. marraskuuta 2012

Neronurkka

Saul Schubak on yksi aikamme suurimpia ajattelijoita. 

 Saul on kansallisen kokomustan nuorten varapuheenjohtaja, liekö Schlomolle tai Simonille sukua, en tiedä. - Yhden samannimisen näyttelijän googletin. 

Schlomo olisi joka tapauksessa varmaan iloinen potrasta jälkipolvesta.

Schubak on sanottavansa "huolellisesti funtsinut",  "eikä kyseessä TODELLAKAAN ole mikään eugeniikkaheitto", kun hän puhuu heikommasta aineksesta.


Minä olen aina kateellisena ihaillut tuota parempaa ainesta, typerältä oikein tuntuu Häkkäsen piilottelu ja irtisanoutuminen Schubakin puheista. Jokaisen on rehellisesti saatava olla sitä mitä on, eikä puolueen tule rajoittaa jäseniään silloin, kun rehellisesti heittäytyvät siksi mitä oikeasti ovat.

Nöyrä kunnioitukseni sinulle Saul, pääset vielä pitkälle!

---

Schubak: A-studio Stream (klik)

---
Kuva: Helsingin Sanomat(klik)

4 kommenttia:

 1. Suuri autius, avuttomuuden tunne ja mielenmasennus valtasi minut luettuani tämän miehenalun, jonka nimeä en tohdi lausua, mielipiteen ja sen häntänä käytyä "keskustelua".

  Pitää vain kysyä, eivätkö "ne" muulla tavalla saa julkisuutta kuin ottamalla teemakseen asioita, joista eivät mitään ymmärrä?

  VastaaPoista
 2. Näkyy Scubakista aika moni kirjoittaneen.

  Minä en oikein usko mihinkään eriäviin mielipiteisiin pöytäkirjassa. Vihreät rakentavat Suomeen yhä uusia ja uusia ydinvoimaloita ja kokoomuksen nuorten liitto on Schubakin takana, jos ei häntä jäsenyydestään erota.

  VastaaPoista
 3. Alkoi jumalaton pöhinä tuon miehen kannanoton takia! Mutta oikeasti pisti vihaksi koko jutuu minuakin joka katson olevani jo täysammattilainen mitä lapsiin ja heidän tarpeisiinsa tässä yhteiskunnassa tulee.

  Tuokin minua vituttaa, kun kukaan ei ajattele rahankiertoa sen pitemmälle kuin että se jonkun ykstyishenkilön tilille tupsahtaa. Sinnekö ne jäävät korkoa muka kasvamaan?

  Kun ja jos tukia yhteiskunnalta lapsiperheisiin tulee, se raha kyllä laitetaan kiertoon välittömästi ja kuka niistäkin euronperkeleistä suurimman hyödyn sen jälkeen korjaa?

  Markkinavoimat ensin, eli tietyn suunnan politiikan kannattajat ja jäljet varmistaa verottaja joka jokaiseen hintalappuun on omat rosenttinsa laittanut. On alvia ja kolvia ja ties mitä...

  VastaaPoista
 4. Surullista asiassa on se, että kyseinen puolue ja sen nuorten liitto tuskin tekevät mitään rankaisutoimenpiteitä. - "Kyseessä oli normaali sananvapauteen ja politiikkaan kuuluva lausahdus."

  Ja niinkuin julkisuus toimii, jatkossa Schubakin äänisaalis vaaleissa on mitä luultavammin taattu. Nimi jäi mieleen.

  Emme ole ihmisiä, olemme kuluttajia, siinä meidän arvomme.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)