tiistai 16. lokakuuta 2012

ValitusArvoisa velkoja!

Olen äärimmäisen kyllästynyt yhteydenottoihisi, etkö voisi viimeinkin lopettaa ne tuloksettomina: olethan toki huomannut, etten niistä piittaa? - Varoitan vakavasti, jos et lopeta, joudun hakemaan sinulle lähestymiskieltoa´ja harkitsemaan muitakin toimenpiteitä!

Oletko edes mikään luotettava kauppamies, mikälie laukkuryssä ja onnen kerjäläinen! - Voin vakuuttaa, että kukaan arvostetuista ja luotettavista kauppiaista ei ottaisi minulta tilausta vastaan, heillä on luultavasti tietokoneelle ohjelmoituna hälytys, joka alkaa huutamaan, kun nimeni havaitsee! - Huomaat, että väkisinkin sinun motivaatioitasi ja rehellisyyttäsi joutuu epäilemään, vaikken millään tahtoisi, hyväluontoinen kun olen.

Koska kuitenkin epäilen sinun olevan tyhmä kuin vasemman jalan saapas, ja nämä hölmöilysi johtuvat vain siitä, suon sinulle vielä yhden mahdollisuuden. Aivan vain hyvyyttäni ja armeliaisuuttani.

Jos lähetät minulle vielä uuden läppärin, 42 tuumaisen taulutelevision ja ipadin - vähätehoisempi riittää, enhän sentään ole mikään haihattelija! - niin suoritan tähänastisen velkani siitä kännykästä korkoineen heti tavarat saatuani!

Anteeksi, että hetken jo epäilin kredibilitettiäsi, ymmärräthän, ettei nykypäivän voi koskaan olla liian varma!

Kiitos sinulle jo etukäteen, lupaan suositella hyvää palveluasi myös laajalle ystäväpiirilleni!

Aina uskollinen asiakkaasi, ___________!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)