sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Juhlaloistoa ja murhemieltäSyksy tuntuu tänä viikonloppuna aivan erityisen kolealta ja haikealta, kun tietää, että kuka kukin on, on muualla.  -- Nizzassa, Wahlroosin juhlissa. Pois lukien poliitikot ja virkamiehet; palveluskuntaa ei tietenkään mukaan otettu. - Paitsi Stefan Wallin.

Suuri on hätä erityisesti vähempiosaisten keskuudessa. - Vähempiosaisten johtajien, heidän, jotka kutsua eivät saaneet.


- Vo-voi herranjumala sentään, miten tämän nyt selittää...pistetään verhot kiinni, ollaan hiljaa koko viikonloppu ja sanotaan, että oltiin me siellä!

- Ei me luojan tähden voida, sehän voi jostain lehdestä paljastua...tuleekohan tästä maininta "Kuka kukin on'"-kirjaan: "Ei ollut vaimoineen Nizzassa Wahlroosin juhlissa, vuonna 2012!"

- Ä-älä nyt jumalauta pelottele...sanotaan, että kutsu tuli! - Niin se on, kutsu tuli, mutta jouduttiin Börelle sanomaan, ettei valitettavasti pääse, kun täytyy...täytyy laatia irtisanottavien listaa!

- Ei helvetissä sellaista voi lehdille sanoa, sitä paitsi kaikki ne vieraat on sellaisen jo tehneet, siksi vissiin Nizzaan kutsuttiinkin! - Luulevat sinua joksikin jälkeenjääneeksi!

- Olet oikeassa, täytyy hakea lääkärintodistus vaikka sydänkohtauksesta, ilmoittaa se lehtiin ja olla poissa töistä ainakin ensi viikko...perkele, menköön koko loppu vuosi!
4 kommenttia:

 1. Pitää nostaa kalkki hetkeksi päästä, ottaa harras ilme ja luoda katse mahan. Pidetään pieni hiljainen hetki niiden monien vuoksi, jotka hätää kärsivät ja ovat ilman nallen siunausta jääneet.

  Monet meistä ovat vähäosaisia. Toisilla vähäosaisilla ei ole puutetta rahasta. Amen.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista, lakistahan tässä piti puhua, älyttömät älypuhelimet.

   Poista
 2. Pitää nostaa kalkki hetkeksi päästä, ottaa harras ilme ja luoda katse mahan. Pidetään pieni hiljainen hetki niiden monien vuoksi, jotka hätää kärsivät ja ovat ilman nallen siunausta jääneet.

  Monet meistä ovat vähäosaisia. Toisilla vähäosaisilla ei ole puutetta rahasta. Amen.


  VastaaPoista
 3. Uusien kännyköiden tekstin arvailu-järjestelmä on hauska, tekstiä on vaikea ainakin minun puhelimessani, tarkastaa niin, etteikö siellä olisi sitä sun tätä.

  Hiljainen hetki on paikallaan sen suunnattoman kärsimyksen edessä, johon jotkut pyyteettä itselleen rahaa keräävät ovat joutuneet!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)