perjantai 28. syyskuuta 2012

Oi jospa ihmisellä ois joulu ainainen


Ja niin oli pienen valtion parlamentti hyvyyttä ja lähimmäisenrakkautta täynnä! - Ilkeät, negatiivisuutta täynnä olevat ihmiset olivat kyselleet, että eikö se 136 000 euroa olekaan rahaa.

Joku ehti jo kauhuissaan parahtaa, vähän siinä ehkä lannoitteellekin tuoksahti, että asia on perinpohjin selvitettävä!

Siihen hyvät ja empaattiset edustajatoverit vastasivat, että mitäs sitä nyt selviä asioita tutkimaan. On siellä kaapissa rahaa yllin kyllin, hyllyjä riittää, jos yhdeltä loppuvat! - Eikä tilintarkastaja voi mitään tietää, jos kerran ei ole epäilyksiä!
 ---

Björn Feiring veteli silloisten lehtitietojen mukaan paniikissaan valtion rahoja vessanpytystä alas, kun kiinnijääminen uhkasi. Ei kai ne ajat kauheasti  60-luvun lopulta ole muuttuneet. Silloin harmittavasti jouduttiin asia antamaan ulkopuoliseen hoitoon, mutta herra taloudenhoitaja vaihtoi hiippakuntaa ennen tuomiota. Tässä Urheilukerhon tapauksessa se tilaisuusvaras toki jonkinmoisen tuomion sai.
---
 

Parastaikaa kaukana Pohjois-Koreassa neljän tähden kenraalirouva, yksi mahdollisista todellisista vallanpitäjistä, King Kong Hui Hai, kuuluu korahtelevan ehkäpä viimeisiään.

 4 kommenttia:

 1. Riku, muuta asiaa!

  Sain itse tällaisen neuvon, jonka avulla sain Lukijat-gadgetin näkymään: "Jos haluat lukijat näkyviin, käy asetuksissa vaihtamassa blogisi osoitetta yhdelä merkillä, vaikka väliviiva johonkin kohtaan. Tallenna muutos ja vaihda takaisin oma osoitteesi. Ja sitten pitäisi lukijat taas näkyä."

  Minulla ainakain tehosi, sain kuvablogin lukijat taas näkymään.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Iines, hyvästä neuvosta!

  VastaaPoista
 3. Piti minunkin kokeilla, tuntui toimivan.

  Kiitokset neuvosta.

  VastaaPoista
 4. Minulla se ei toiminut kovin hyvin, kun ei tullut kuin muutama seuraaja!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)