maanantai 10. syyskuuta 2012

Kuun varjoisalta puolelta

POLIITTINEN VIRKANIMITYS, POLIITTINEN VIRKANIMITYS, Suomessa on tehty poliittinen virkanimitys! - Eikö nyt herranjumala kukaan ole ajatellut, mihin tämä saattaa johtaa - jonain päivänä saattavat tehdä vielä  toisen!

---
Iltarukous:

Kiitos, Rakas Taivaan Isä, että Teit Minusta kansliapäällikön, kiitos, oi Herra, kiitos! - En perkele olisi ikinä uskonnu - Anteksi Rakas Herra, anteeksi Rakas Herra - pyysin kaksi kertaa, jos Sallit, niin vielä kerran sen sanoisin, kun en mieltäni saata malttaa: Perkele, en olis ikinä uskonnu!

---

Edellinen ei ollut sisäasiainministeriön virallinen ohje iltarukouksen suorittamiseen.  Pelastuslaitokselle, poliisille ja rajavartiolaitokselle sellainen julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
---


Uutisoinnit kertoivat, että amerikkalainen kuu-ukko, Neil Armstrong, haudataan mereen. Ilmeisesti kuitenkin tuhkaavat ennen sitä. Saatan kuvitella koskettavan hautajaistilaisuuden, jossa pappi lausuu: "Kuusta olet sinä tullut, mereen on sinun meneminen!"

Sitä en tosiaan saata uskoa, että vanhaan merimiestapaan ilman tuhkaamista mereen laskisivat! - Rumalta kuulostaisi jo hautajaispuhekin: "Molskis, sano Eemeli!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)