lauantai 7. heinäkuuta 2012

Tarja kävi pohjallaTarja Turunen-niminen laulajatar avautui ja kertoi, kuinka kävi yhtyeestä erottamisensa jälkeen niin pohjalla kuin mahdollista. - Pillahdin itkuun ja vollotin joen - ei vaan kokonaisen meren.

Ajattelin, kuinka Tarjaparka nuolee nakkikioskin roskiksesta ihmisten sinne heittämiä sinappiketsuppirelishi papereita - mielensä hetkellisesti kirkastuu, kun löytää kokonaisen, vaikkakin vähän kuivahtaneen ranskanperunan, tai peräti palasen hampurilaista.

Varmasti tuollaista ihmistä hyväksikäytetään, nukkumapaikan löytää vain vanhan puliukon kainalosta. Lämpöä luo tahaton komposti, joka heidän vaatteissaan muhii - komposti, jota ajattelemattomat ihmiset saattavat halveksua, mutta se on tärkeä elämän ylläpitäjä, jotain jota ilman jääkalikka kasvaa Tarjalle perseeseen ja nenästä alkaa karvojen ohella kasvaa ruohoa.


Ben Zyskalewitzi ja Eva Bijodee kävelevät käsikynkkää ohitse, ovat menossa palaveriin, jonka tarkotuksena on turvata kaikkien vielä vähemmistöinä olevien vihreiden ja kokoomuslaisten oikeudet. - Tarja ojentaa anovasti kätensä, mutta vastaus on tyly: "Teoriassa kyllä, käytännössä ei, mees muualle siitä haisemasta!"


Sano, Tarja, ettei mielikuvani uutisesta ole totta!2 kommenttia:

  1. Huhhuh :)

    Sinulla se on sana hallussa. Pohjalla oleminen tuntuu olevan todella subjektiivinen kokemus. Oopperamaailmassa ilmeisesti roskisdyykkarin elämää vastaava tilanne on se, että meikatut pojat sanovat tytölle "me ei leikitä sun kanssa". Kamala kohtalo, kerrassaan.

    VastaaPoista
  2. Tarjalla on epäilemättä draamallisuuteen taipuva luonne.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)