torstai 26. heinäkuuta 2012

Tapahtui näinä päivinä (tai sitten ei)
Valtiopäiväedustaja ja poliittinen vaikuttaja Ritva Elomaa ihmettelee miehensä, mm. ruotsalaisen siivousalan konsernin johtajana ansioita niittäneen, Kimmo Elomaan yhteyksiä moottoripyöräjengiin.

Johtaja Kimmo Elomaa oli asiasta myös itse hieman hämmentyneen tuntuinen: "Olenk mä, vain enk mä oo,  vai onk tää taas vaan lehristön verätys, en mä tiärä!" 


Tiettävästi johtaja Elomaa on se turkulainen, joka on lausunut kuuluisat sanat: "Kyl mä maar hoitoainetakki käytän!"


---

Lontoon brändipoliisin erikoisjoukot piirittävät rikollispesää, jonka isoäidin, varsinaisen Mama Barkerin, on havaittu ryystävän Pepsicolaa, jalassaan Niken tossut ja asussaan Niken tunnukset! - "Täällä on tapa- ja brändikouluttaja Blyton Brittiläisestä Brändipoliisista: tulkaa ulos kädet ylhäällä niin kenenkään ei käy mitenkään!"

Enkkulan poliisi kieltää huhut, joiden mukaan 17000 sotilasta ja keskisuuren sodan arsenaali olisi suojana pröystäilyyn kyllästyneitä omia kansalaisia vastaan: "Kyl maar ne terroristei varte o!"

---

Olympiakomitean multimiljonäärit ovat ilmoittaneet olevansa työväenluokkaa. Puheenjohtaja Roggen tai lordin Coen ei kuitenkaan tiettävästi vielä ole kuultu hyräilevän internationaalia.

--

(Vanhasta Iltalehden jutusta napatussa kuvituskuvassa Ritva Elomaa nauraa: "Voi jumatsuikki!")

(Urheilulehti: "olympiajohtajien suusta...")

(Yle: "Brändipoliisi valvoo..." )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)