torstai 12. heinäkuuta 2012

Sinivalkoisia ajatuksia

Valtakunnassa vallitsee hätä: "Miten tässä nyt käy, meneekö säästöt ja Eenokki-sedän perintö? Joudummeko oravannahkoihin ja variksen raatoihin siirtymään?" - Olemme saaneet haastateltavaksemme silminnähden rennon, ruskettuneen ja hyvinvoivan näköisen pääministerin. Hän on pukeutunut napaan asti ulottuviin uimahousuihin ja silkkiseen aamutakkiin, päässään hänellä on kapteenin koppalakki.

- Pääministeri Katainen, miten Te näkisitte tilanteen, periikö meidät hukka, joudummeko tulevaisuudessa pukeutuman tynnyreihin?

- Kaikkein parhaita grillaukseen ovat nämä aivan perinteiset makkarat, vaihteluksi voi toki laittaa sisäfileitäkin. Ketsuppia pitää olla, siitä minä tykkään.


- Pääministeri Katainen, pitääkö selvitystyö markkaan siirtymisestä aloittaa?


- Pilviä olen katsellut. -Katsokaas, eikös tuokin näytä aivan keijukaiselta. Tuo taas on kuin jättimäinen pehmolelu tai  möhköfantti...heh, heh...möhköfantti!

- Pääministeri Katainen, kuinka lomanne on sujunut?

- Meillä kokoomuksessa ollaan aina korostettu vastuuntuntoa ja kestävyyttä paineiden alla!

- Haluatte siis sittenkin puhua asiaa - Lyhyesti ja ytimekkäästi vielä kerran: Kestääkö euro?


- Onkohan siellä Savonlinnassa sitä jatsimusiikkia, jatsimusiikista minä en oikein tykkää. Enemmän olen sellaisen perinteisen ystävä, sellaisen torvi- ja marssimusiikin, niitä kuunnellessa  sitä mieli lepää ja jalat käy tahtia. 
---
(tekstikuva iltalehti.fi)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)