maanantai 23. heinäkuuta 2012

Olympiajänikset

 
Uutiset kertoivat Suomen lähettävän Lontoon olympialaisiin yli 50 urheilijaa. 

Aiemmin saimme lukea urheilijoiden harjoittavan olympiakylässä rivakkaa sukupuoliyhteyttä, kuin kanit tai jänikset ikään. - Hyvä se vain on, jos meidänkään joukkueemme ei mene sinne aivan turhaan.

- Keitäs näissä taloissa asuu?
- Urheilijoita.
- Mitä ne tekevät?
- Urheilijoita.

Myönnän että tuo oli vähän hölmöä, oikeasti urheilijoiden käyttöön on varattu satatuhatta kondomia. - Pidä suomipoika varasi, etteivät amerikkalaiset edustusurheilijat pääse rohmuamaan kaikkia! Käyttöohjeita löytyy varmaan internetistä.

Suomen yleisurheilujoukkueelle kuuluu hyvää! Tero Pitkämäki on jo ennen kisoja heittänyt keihäänsä huomattavasti pidemmälle kuin Tapio Rautavaara vuoden -48 Lontoon kisojen kultamitaliheitollaan.

Vähän pidemmillä juoksumatkoilla suomalaiset edustusurheilijat voivat toimia ns. jäniksinä, eli osaltaan kirittää kilpailun kärjen huimiin aikoihin. Heidän pitää vain muistaa väistää ajoissa, kun kärki menee kierroksella ohi.

Ammunnan mitalit taitavat näissä kisoissa mennä Lontoon ohjuspatteristolle.

Puolen kilometrin soppajonossa meillä on hyvät mahdollisuudet, jos edustajamme vain muistavat ilmaantua ajoissa paikalle. Sieltä kanihommista. 

2 kommenttia:

  1. Juuri näin. Meistä tulee erinomaisia olympia-city-kaneja ;\.

    VastaaPoista
  2. Kyllä kyllä.

    Minulla oli kymmenvuotiaana takissa kiinni sellainen valkoinen Hefner-pupun kangasmerkki mustalla pohjalla. Se oli aika polleaa, tiesin sen tarkoittavan playboyta, äijien lehteä.

    Nummisen "Jänikset maailmankartalle" ei ole juutuubissa, muuten olisin sen tähän linkittänyt.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)