maanantai 16. heinäkuuta 2012

Oi jospa oisin saanut olla mukanaAivan kohta on alkamassa maailman rahaa keräävien vanhusten järjestämä, suonta iskevän nuorison jalo kilpailullinen kokoontuminen, Lontoon Olympialaiset eli Löndikan öljymäki.

Lentotukialus, hävittäjiä, panssarivaunuja, ohjuspattereita kerrostalojen katoilla, 17 000 sotilasta ja vartiointiliikkeeltä enemmän miehiä kuin pystyivät kokoon haalimaan.

Thamesin mahdollisesta miinoittamisesta ei ole annettu tietoja.

Paikalle rientävien on syytä varautua, ettei vauvalla ole koliikki, kova parku saattaa hyvin laukaista koneiston. Suorituspaikkojen läheisyydessä on viimeiseen asti syytä välttää turvallisuusuhiksi katsottavia toimintoja kuten niistäminen, yskiminen ja jalkojen levoton siirtely. 

Ajamaton parta, märät kainalot, epäsiisti ulkonäkö ja kovaääninen puhe ovat erityisen epäilyttäviä ja huomiota kiinnittäviä seikkoja. Epäsiistiksi ulkonäöksi tulkitaan löysällä oleva kravatti.
 
--

- En minä niin huolissani ollut niistä kolmestakymmenestä  päähäni osoittavasta rynnäkkökivääristä ja persettäni purevasta dobbermannista, mutta täytyy myöntää, että hieman kalpeaksi veti, kun huomasin itseeni suunnatun ohjuspatterin.

- No, mitä sä oikein teit?

- Sanoin kaverille, että kattos vaan, Elisabettikin on melkein elävän näköinen! 


2 kommenttia:

 1. Tuo Nokian Poliisien ammattilehteen 1930-luvun alussa laittama mainos aloitti oman elämänsä heti julkaisemisen jälkeen. Sikäli kuin olen asiasta saanut selvän, niin se julkaistiin vain kerran vuonna 1932.

  Ei Nokian propagandaosastolla arvattukaan miten tarttuva värssy saatiin luotua.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen tieto, kuva on silloin tällöin tullut vastaan erinäisillä kuvasivuilla.

  Tuotekehittely on näemmä ollut voimissaan, Repe Helismaa lauloi kappaleessa "Asuntopula Helsingissä" kalikkamiehestä, puisia käyttivät ennen.

  "NOKIA - Ja jalkapohjat kuumottavat"

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)