tiistai 3. heinäkuuta 2012

Ampu tulee!Tervetuloa vaan teille kaikille, mukava että teitä on tänne räjäyttäjän kurssille saapunut noin runsaslukuinen määrä!

Te olette vielä koulutuksenne alkutaipaleella, mutta olen vakuuttunut, että jonain päivänä teistäkin monet ovat kunnioitettuja ylipanostajia, joilla on lupa tehdä aivan jumalattomia paukkuja; sellaisia joissa omakotitalot siirtyvät perustuksiltaan ainakin viidensadan metrin päässä ja halkeamia elementeissä on vielä huomattavasti kauempana. 

Te tulette tämän koulutuksenne päätteeksi olemaan panostajia, koulutus, jota ei ole syytä lainkaan aliarvioida - aika paljon jöötejä saa sellainenkin päivässä tehdä. Monet ovat kyenneet autoihin tai talojen katoille osumaan hyvinkin pitkän matkan päästä. Lähitalojen ikkunoiden sirpalointi ei  vielä riitä ammattimiehen saavutukseksi, sellaiseen pystyy kuka tahansa.

Arvoisat osanottajat! Tämän kurssin käytyänne, ette hämmenny kun mestari sanoo: "Olis vähän kiire!", vaan iskette hänelle ammattimiehen elkein silmää ja näytätte peukalolla selkänne taakse, jossa on aivan mielipuolinen kasa dynamiittia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)