keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Suhteita ja maailmanpolitiikan sutinaaIltapäivälehdet nostivat ilkeämielisesti otsikoihin, ettei tasavallan presidentti Niinistö saanut Yhdysvaltain ulkomisteriltä kutsua Valkoiseen taloon. 

Hesari sitä vastoin tiesi oikein; tapaamisessa oli kyse erittäin tärkeästä Venäjä-keskustelusta. Hillary oli ilmeisesti kysynyt: "No, mites teillä täällä itärajalla on pyyhkinny, onko ilmoja pijelly?"

En yhtään epäile, etteikö tasavallan presidentti Niinistö oikeasti sittenkin olisi saanut kutsua Yhdysvaltoihin. Hillary ojensi hänelle kahvilipun ja sanoi: "Jos satut liikkumaan meillä päin, käy kahvilla ja hampurilaisella, minä maksan!"

Tasavallan presidentti, tuo myöhempien aikojen Valeri Harlamov, oli kuvissa liikuttuneen ja hellyttävän näköinen kuten aina.

Clintonska oli jo aiemmin vierailunsa aikana erittäin tyytyväinen, kun hänelle ojennettiin punainen Marimekon kassi tai selkäreppu, kuvasta ei oikein saanut selvää.  Voi vain kuvitella ilahtunutta ilmettään, kun hotellisviitissään laskee repun selästään ja huomaa sinne laitetun Aalto-maljakon.

----Kuvassa Terho Sakin veistos Puro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)