perjantai 29. kesäkuuta 2012

Jatsia, porilaisia, a-luokan makkaraa ja tärpättiä- Joku vetonaula meidän pitäis vielä Poriin saada. Oikein suuri tähti, joka ei maksais ihan kauheita, vähän niinku Danny Kaye, Onni Gideon tai joku sellanen, hmmh...nyt mä keksin, vieläköhän se Paul Anka on elossa!

- Mikä ihmeen ankka, kas kun ei sorsa tai harakka? Ikinä oo kuullukkaan!

- Äläs nyt, Paul Anka on tosi suuri stara, se on säveltänny sen Sinatran tekemän biisin "My way", Tom muumio Jonesille "She´s a ladyn"ja oli sillä sitte joitain itsensä laulamiakin... kun vain muistas mitä...Ai niin "Dijana" ja sit se Dannyn "Sää se oot se mun kohtalo"!

- Katos vaan!

- Tärppäs! Täällä internetissä lukee, että on se vielä hengissä. Ei muuta kuin  äijä tilaukseen ja sitten ruvetaan rakentamaan lippupaketteja kunnalliskoteihin. Laitetaan bussit hakemaan yleisö vanhainkotien ovilta. Jos ei ne enää muista miestä, niin sanotaan että tyst ny, perillä saatte kahveeta ja pullaa! Laitetaan niille oma puhvetti johonkin telttaan; piparkakkuja ja pitkoa.

- Toi on hyvä. Firmoille tää kyllä menee, kunhan saavat sanoa,että tähtiä on nähty ja vip-teltassa käyty.  Pöydät täyteen viinaa ja vähän äänieristystä telttaan, ettei esiintyjä häiritse liikaa keskusteluja. Sit joku julkkis sinne näyttäytymään, vaikka viime vuoden miss Ähtäri tai keputyttö -86, onhan näitä.

- Joo, ja sitten meidän erikoisylläri näyttäytyminen, Haukion Jenni tulee luultavasti sen uuden miehensä kanssa, mikäs sen nimi nyt olikaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)