lauantai 9. kesäkuuta 2012

Huomio(ita)!


---
Keskustapuolueen puoluekokous.

"Purrrkkha perrkhele possshahti", sanoi tyyriin talon lihava poika kun iso pallo epäonnistui.

---Iltalehti ennakoi yöllä painetun numeronsa kannessa: "Väyrynen nieleskeli kyyneleitä!"
Tuloksen selvittyä kävivät kysymässä: "Syytättekö tappiostanne mediaa?" 

---

Sir McCartney kertoi Iltasanomissa olleessa "erikoishaastattelussa", joutuneensa vuonna 1971 työttömäksi kun yhtye hajosi. Harmittelin ettei kertonut kokemuksistaan työttömyyskorvausten saamisessa.

---

Iltalehdestä luin yliopistosta eläkkeelle jääneestä tohtorilehtorirouvasta. Koulutus kannattaa aina, syrjäytyneiden on aivan turha tänä päivänä enää huumekauppiaiksi alkaa. - Entiset työkaverit kehuivat erityisesti rouvan kansainvälisiä suhteita.

---

Suosittu suosikkilaulaja, kertoi saaneensa viestin kuolleelta pojaltaan. Minä puolestani olen vähän harmitellut tämän googlen g-mailin kanssa. Viestit kuolleilta sukulaisiltani ja ystäviltäni ovat viime aikoina joutuneet ilmeisesti johonkin roskapostisuodattimeen.

---

Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen, sanoi Iltasanomissa olevansa vielä posttraumaattisessa tilassa, kun Guggenheimia ei tullut. - Älkää nyt ihmeessä jättäkö ihmistä yksin tuollaisen kanssa! Onko Salli Saari tietoinen asiasta?

---

Hesarin Oma kaupunki kirjoitti autosta, joka oli pysäköity väärinpäin ja kiskojen päälle. Raitiovaunu ei päässyt kulkemaan.

---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)