lauantai 9. kesäkuuta 2012

En kattonu, iltalehteä vilkaisin!


New Yorkilaiset ovat hakemuksesta valinneet Oulun Euroopan älykkäimmäksi yhteisöksi.
Jollekin Riversidelle eivät kuitenkaan pärjänneet, se oli koko maailman älykkäin.

Oulun puolesta kilpailussa puhui ilmainen langaton lähiverkko kaupungin keskeisillä alueilla, sekä OuluCard, jolla voi tiettävästi ostaa tiesmitä ja muutakin.

Koska internet on ensisijaisesti viihteen ja pornon seuraamisalusta, otaksun että OuluCard toimii ongelmitta myös thai-hierontapaikoissa, samoin kun internetin suurimpien seksipalveluiden maksullisilla puolilla. Sellaisessa kun on sitä aitoa lämmintä ja älyllistä yhteisöllisyyttä.

Voittaneet riversidelaiset ovat tiettävästi hyvin yhteisöllisiä, ja valmiit käyttämään sellaiseen aikaa enemmän kuin muut koko maailmassa.

---

(il.fi: euroopan älykkäin yhteisö....)

2 kommenttia:

 1. OuluCardista ei muuta kokemusta ole kuin se, että lapsille kaupunki sellaiset takavuosina antoi. Sillä sitten päiväkoti-ikäiset saattoivat aamuin illoin harjoitella oikeaoppista päiväkodissa olemista. Kortilla kirjauduttiin sisään, ja päivän päätteeksi ulos.

  Älykkäitä lapsia ainakin OuluCard on kehittänyt. Ovat jo pienestä pitäen oppineet kellokortin käytön.

  VastaaPoista
 2. Pienten lasten kellokortti kuulostaa mielenkiintoisen luovalta ja avartavia uusia näköaloja aukaisevalta innovaatiolta!

  Usein tunnen, että älykortti minunkin pitäisi saada. Toivottavasti kohta alkavat sellaisia ilmaisia mikrosiruja ihon alle jakamaan.

  17-vuotiaana minulla oli kerran älykortti. Lindholmia piti päästä katsomaan ravintolaan, jossa oli ikärajana jotain yli kaksikymmentä. Vaihdoin kuusi vuotta vanhemman veljeni ajokorttiin kuvani ja piirsin leiman huoellisesti. Portsarikin totesi: "Sinullahan onkin jo ikää ihan reilusti!" - En siinä ainakaan silloin mitään lakonista ironiaa havainnut, vastasin: "joo-o!"

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)