perjantai 16. joulukuuta 2011

-, Kuvia Suomesta


Kelan Anssi ja Syrjän veljekset: sormet pois minun taskuistani! 

En minä teitä koko aikaa - itse asiassa huomattavan vähän, tai en lainkaan - viitsi kuunnella, vaikka teknisiä vimpaimia käytänkin. Hieman entisiä olette, kyllästynyt olen kovin, antakaas nuoremmillenne tilaa! Ja Juicekin voisi ihan rauhallisesti haudassaan maata, mitä se sinulle tai omaisillesi kuuluu, jos uuden digiboxin ostan?

Ylen kädet hyväksyn, vaikka ne kylmät ovatkin: käytän runsaasti sen palveluita, silti joudun jatkossa vähemmän maksamaan. - Elleivät nyt poliitikot tai Kimmo Sasi jotain yllätysvetoa taas suorita.


---

(Petteri  Järvinen: Torjuntavoitto hyvitysmaksukiistassa )

6 kommenttia:

 1. Voi hitsi! Siinähän on perussikoja perusmiesten ympäröimänä. Voi niitä oikeita perusaikoaj, koskahan ne takaisin saataisiin kun tämä nykyaika on pelkkää peruspelleilyä...

  VastaaPoista
 2. Oi niitä aikoja, lauloi Päivi Paunu hyvin kauan aikaa sitten.

  Tämä viimeisin uusi aika kieltämättä tuntuu oudolle, minusta usein tuntuu, etten enää ymmärrä melkein mitään! Voi olla, että minutkin olisi pitänyt fileoida jo kauan aikaa sitten.

  Mikseivät ne laita noita rahapyyntöjään googlen juutuubille, sieltähän me sen musiikin kuuntelemme. Käsittääkseni mainoksilla limppurahojakin tienaavat!

  VastaaPoista
 3. Kävin kirjastolla kävelemässä pojan kanssa ja seurattiin joen rannassa kun kaksi koiraa, hyvin pieniä karvaturreja molemmat, olivat kuvassa olevien sikojen lailla seläkkäin eikä niiden omistajia näkynyt maillahalmeilla. Siihen ne jäivät nylkyttämään kun jatkettiin matkaa. Mr. G kysyi, miksi se alimmainen uihkaa ja tuolla tavalla tärisee. Koetin selittää, että siltä tuntuu hyvältä kun päällä oleva sitä hieroo. "Niin vajmaan joo", mutisi poika kuin olisi ymmäjtänyt, että iskä najjaa.

  Tuollaisia kohtauksia näkee nykyään tosi harvoi keskellä kirkasta päivää kaupungissa.

  Harmittaa, kun kameraa ei ollut matkassa tällä kertaa kun en uskalla yhtään mitään kanneksia tuon selkävaivan takia.

  Ennen maalla koiramaiset aktit olivat aivan tavallinen näky. Joskus isommat pojat näyttivät kuinka lujassa nalkkiin jääneiden rakastavasiten irtierottaminen oli. Ottivat jonkin seipään (yleensä heinä-) jolla nostivat siitä välistä molemmat koirat ilmaan eikä ne vieläkään irronneet. Jumalaton ulina ja nolon näköiset osapuolet siitä seurauksena vain oli.

  Poliiseja on kielletty julkisella paikalla rakastelevia keskeyttämästä hommaansa ennen kuin kliimaksi on saavutettu, mutta tuskinpa seipäällä nostelua silti tarvitsisi...

  VastaaPoista
 4. En epäile, etteikö moinen touhu olisi pojalle ollut aika kummallista. Mutta ajatteles kun Intiass isä on poikansa kanssa kävelyllä ja kadulla kulkevat norsut alkavat samanlaisiin askareisiin. - "Nyt poika juostaan ja lujaa!"

  Minä luulen tuota keskeytyskieltoa jostain syystä aika voimakkaasti eläväksi legendaksi. Kyllä sellainen varmaan touhuun päässeitä harmittaa, mutta ei luulisi traumoja aiheuttavan.

  VastaaPoista
 5. Riku, minua (ja kumppaniani) eivät keskeyttäneet. Vuosi oli jotain 1975-6 ja paikka... enpä kerro, mutta ihan julkinen. Sain sakkoja 180 mk, mutta tyttö pääsi huomautuksella. En muista, osallistuiko sakon maksamiseen.

  VastaaPoista
 6. Varmaan poliiseillakin on asiasta ollut erilaisia käisityksiä, lainsäädännössä tuskin tuollaista löytyy. En usko, että edes poliisin omista ohjeistuksista.

  Pikaisella googletuksella löysin vain: "Jos tapahtuu sukupuolisiveellisyyden loukkaamista, poliisi puuttuu asiaan!" - Ainakin tuo kuulostaa loogiselta, laillisuutta kai pyrkivät turvaamaan.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)