perjantai 9. joulukuuta 2011

Eiku, lehistä luin!Iltasanomien Emma Grünn väittää, että katsojat hieraisivat hämmentyneinä silmiään, kun Yle ennen linnanjuhlia esitti ohjelman, jossa Mikko Rimminen käsitteli "Pylly"-sanaa. Ohjelmajohtajankin Emma oli saanut anteeksi pyytelemään. - Ylen ohjelmapalautteeseen valituksia ei tosin ollut tullut, juttu on muutenkin täysin epäuskottava. Ensinnäkin: miksi eivät hieraisseet korviaan. Toiseksi: Minä olen ainoa ihminen maailmassa, joka asiasta loukkaantui, minusta perse pitää sanoa niinkuin se on!

---


Iltalehti kertoo (Seura-lehteen nojaten) poliisijohdon nauttineen RAY:ltä huomattavia kestityksiä hiihtokeskuksissa. Riverdancea ja Aidaakin ovat käyneet monopolin varoilla seuraamassa.
Mikko Paatero oli lomailemassa, eikä Batmaniakaan saatu asiaan vastaamaan, joten vaateroinnin hoiti poliisijohtaja Robin Lardot: Varmasti emme konstaapeleilta muutaman euron ateriaetua yksiselitteisesti taannoin kieltäneet, enämpi siinä oli tarkoitus, etteivät ABC:n neidit tuntisi oloaan liian turvalliseksi!
 
DI-DI-DI-DI-DIDIDIDI- BATMAN, BATMAN, BATMAN - DI-DI-DI-DIDIDIDI- PUUPÄÄ, PUUPÄÄ, PUUPÄÄ! (tämä on vain välikevennys asian keskellä, eikä se liity muuhun kirjoitukseen millään tavalla!)


Hieman kuitenkin paheksun lehtien nostamaa hämminkiä. Poliisijohdon tiivis kanssakäyminen Raha-automaattiyhdistyksen kanssa on hyvin tärkeää torjuttaessa järjestäytynyttä pokerikoneiden murtorikollisuutta. Tai nimenomaan niin, että tässä huomaamme poliisijohdon toimineen hienolla tavalla ennaltaehkäisevästi, sitä kun on hyvin vähän. Apulaisvaltakunnansyyttäjä on kuulemma samaa mieltä.

En minä niin kyyninen sentään ole, että ihmettelisin, mikseivät ne ABC:llä hieman useammin näkyvät konstaapelit voisi asiassa auttaa, siellä kun peliautomaatit kuitenkin ovat.


---

Ai niin, toinen juttu joka Iltasanomissa herätti mielenkiintoni, oli Pekka Pantsun tarina otsikolla: "Karu ilmiö näkyy jo: Isit ja äidit varkaissa". Juttu antaa ymmärtää, että useista kymmenistä lelukaupoissa varastamisesta kiinni jääneistä osa olisi lapsilleen lahjoja hankkivia äitejä ja isiä. 


Käytä nyt vaikka kännykkää, Pekka hyvä - ja keksi parempia juttuja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)