tiistai 11. lokakuuta 2011

Tutkivaa journalismia

TODISTUSKAPPALE A.


Iltasanomat teki tänään historiaa, julkaisemalla nettilehtensä muutenkin ansiokkaassa, toimittaja Vesa Mäkisen, artikkelissa samalla kertaa arkistoistaan löytyneet autenttiset kuvat sekä lumimiehestä että Neanderthalin ihmisestä.

 TODISTUSKAPPALE B.

Näin siis ensin luulin, mutta tarkemmissa tutkimuksissani paljastui hämmentäviä, rankoilta tuntuvia seikkoja!

Iltalehti julkaisi aiemmin aitona pidetyn kustantaja Aatos Erkon valokuvan. Iltasanomien lisäksi Erkon tunnetuimpia lehtiä ovat mm. Cosmopolitan, Gloria, Nalle Puh, Prinsessa ja Vauva. Neanderthalin, lumimiehen ja Aatos Erkon kaikki tähänastiset, väitetyt julkisuudessa esiintymiset ovat olleet kiistanalaisia, epäselviä tai niistä on hyvin kauan aikaa.

Vertaamalla todistuskappaleen A oikean puoleista, Neanderthalin ihmistä, todistuskappaleeseen B, huomio kiinnittyy välittömästi alahuulen samankaltaisuuteen. Poskipäät ja hiuksisto tuovat jo lähes täyden selvyyden. Silmälasit  Nendun nenälle kuvittelemalla asia on selvitetty. Todistuskappale A:n vasemman puoleisen lumimiehen vertailu kahteen muuhun on enää pelkkää rutiinia!Kaikki kuvat on valmistettu muokkaamalla samasta kohteesta otettuja valokuvia!

4 kommenttia:

 1. Piti ihan allakka ottaa esille, etten vain ollut nukkunut kaikkia unirästejäni yli talaven heräten aprillipäivään...

  VastaaPoista
 2. Niin, en minä tuohon paljoa muuta osaa sanoa, kuin että Lumimies on nyttemmin todistetusti totta, eniten niitä kuuluu asuvan jossain Kajaanin ja minkälie Utsjoki- Kevon suunnilla!

  Toisaalta parempikin ehkä olisi että se vain olisi Erkkko!

  Saako lähettää terveisiä? - Terveisiä mitä runsaimmin vanhalle pornokauppiaalle, huorien jumalalle ja R-kioskien kuninkaalle! Moro Athos!

  VastaaPoista
 3. Mutta eikös tämä lumimiestuutinen ole yksi yhteen sen venäläistutkijan tuloksen kanssa, että pieni jääkausi uhkaa lähitulevaisuudessa meitä?

  Eli uutinen kuin uutinen Venäjän suunnasta hyytää sisuksia.

  Tarkoitan tällä myös uutisia miljardihankkeista sen asevoimissa ja Putini-Medvedevedvededev- (menikö nimi sinne päin?) kardaaniakselin nivelen liikettä.

  Ja mikä sieppaa myös, on Ukrainan Julia Tymosenkon tapaus vaikka siihen Venäjä on osallisena vain välillisesti kun sopi hänen kanssaan niistä kaasuista... Mietityttää, että mikähän senkin jytinän taustalla lie? (On se Julia muuten kaunis nainen, ihan tulee mieleen lapsuuden Nurmeksen talvimarkkinat ja viipurinrinkelit, en tiedä miksi sellainen mielleyhtymä)

  VastaaPoista
 4. Taitaa niillä rahat loppua kesken aseidenhankinnassa.

  Kuten ilmeisesti (lumimies)tutkijollakin, joku lehti kirjoitti että lumimieheltä oli näkyissä vain toisen jalan jälkiä.

  Tarkistin Julian googlen kuvahaulla: rinkeli mikä rinkeli!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)