lauantai 8. lokakuuta 2011

Suomen tasavallan presidentti
Mitä he sanoisivat, jos voittaisivat lotos...heidät valittaisiin presidentiksi?Paavo Lipponen

                                                      Timo Soini


                           SAULI & JENNIPekka Haavisto
Vain yhdellä ei ollut mitään mahdollisuuksia, mitä mieltä olette Paavo Väyr...?
2 kommenttia:

 1. Ja jos Kekkonen laskeutuisi alas Taivaasta, hän lausuisi: "Väyrynen perkele, alahan tulla jo! Tuolla ylhäällä ikuisuudessa sinua ei edes kuolema voi estää yrittämästä loputtomiin..."

  Väyrynen siihen: "Mutta eihän siellä voi silloin vitutukseenkaan kuolla. Sellainen päämäärättömyys ei minulle merkitse yhtään mitään. Anna minun vielä jäädä, niin nähdään sekin ihme, että siihen todella voi kuolla, eivät ne saatanan ääliöäänestäjät ja muut kepulaiset muuten usko!"

  Kekkonen nyökkää ymmärtävästi, ja lausuu: "Kuule Paavo, sivu suusi meni senkin asian tavoittelu. Kyllä se nyt on niin, että siihen on kuoltu jo ennen sinua. Ahti Karjalainen tuolla (vinkkaa peukalollaan ylös) juuri kertoi minulle, että hän joi itsensä sen vuoksi hengiltä, koska vitutti rankasti nimeni lausumisen (Kekkosen Kekkosen Kekkosen Kekkosen jne) kuunteleminen jokaisen presidentiksi äänestyksen jälkeen..."

  VastaaPoista
 2. Juttusi on kyllä hyvä,mutta ehkä arvelitkin minun yhteen asiaan siinä puuttuvan.

  Kekkonen saapui Helvettiin ennen Karjalaista. Kun Ahti sitten saapui perässä, meinasi Pirulta mennä hermot:"Moosestako kaikki kepulit tänne laitetaan!"

  Itseään huvittaakseen kertoi molemmille, hieman pihalla oleville, herroille paikan olevan oikeasti yya-Suomi ja Piru on Neuvostoliiton uusi puoluejohtaja. Lisäksi hän kertoi molemmille, Urholle ja Ahdille, juuri tämän olevan Suomen nykyinen presidentti. Pirulla on "Helvetin hauskaa", kun äijät matelevat edessään ja lyövät toisiaan verissä päin turpiin.

  Molemmille on annettu myös pienoiset hyötytehtävät, Kekkonen nyppii heisimadot Pirun peräaukosta ja se toinen saatanan juoppohullu toimii kynnysmattona portilla!

  Väyrystä vastaan Helvetin portin lukitukset on uusittu ja tietämän mukaan Pirun on kuultu jupisevan: "jos vielä SE tänne tulee, minä haen poliittista turvapaikkaa Taivaasta!"

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)