torstai 2. kesäkuuta 2011

Töölöstä hävisi - eduskunnasta löytyi
Usein mieleni valtaa pelko muiden tajuavan päässäni liikkuvan, korvien lisäksi, ei-mikään. - Sellaista vastaan taistelen olemalla mahdollisimman epämääräinen ja moniselitteinen. - Aina ei tosin viitsi.
 
Paavo Lipposen merkittävyydestä kertoo, että hänestä olisi ainoana suomalaisena tullut Euroopan presidentti, jos virkaan olisi valittu. - Tiistaisessa Iltalehdessä oli entisen pääministeri, honoris ja muu causa, Paavo Lipposen erikoishaastattelu, jossa ison kuvan lisäksi oli vähän tekstiä ja pieni kuva.

Erikoista erikoishaastattelussa oli mielestäni se, että Paavo tyytyi haukkumaan vain persut. - Hän jakeli ylitsevuotavia kiitoksia erityisesti vuoden 1995 hallitusneuvottelijoille, jotka ymmärsivät oikean intellektualismin merkityksen; "neuvottelujen henki oli erinomainen."


Entisen valtiomiehen, pääministerin, puhemiehen - myöhemmin eduskunnassa työhuoneen omanneen - sittemmin Gazbromin kaasumiehen, Paavo Lipposen, haastattelu oli kuvista päätellen tehty eduskunnan tiloissa, ilmeisesti turvallisuuspäällikkö ei ole hennonnut periä avaimia takaisin. - Ehkä turvallisuusosasto on kuitenkin valmiustilassa, jos vahingossa täysistunnon aikana istuu puhemiehen tuolille.


Entinen pääministeri Lipponen viettää, haluaisin sanoa rauhallisia, eläkepäiviä Helsingin Töölössä.
---
(kuva: Iltalehti 31.5.2011)

1 kommentti:

  1. Haluvaisin sanoa, että töölös se eduskuntakin on!
    -Nimim. totuus esiin!

    RR: olette oikeassa, vaikka kävelettekin kumarassa!

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)