sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kuristaja-Asser

Uutinen karanneesta viljakäärmeestä oli nettilehtien lauantain kierrätystavaraa, alkuperäisen julkaisi Kymen Sanomat.

Aamulehden tapa esitellä versionsa oli voimakkain, vähän kuin: Asukas löysi sängystään sanomalehden!

Sisäsivuilla tai klikkauksen jälkeen vasta kerrottaisiin, ettei se mikään Hesari ollut, vaan pieni Aamulehti, joka on ihmiselle täysin vaaraton, mutta hiirelle aiheuttaa selvän uhkatilanteen, - jos sen kiertää oikein tiiviille rullalle ja läimäyttää.
---

(kuva: aamulehti.fi)

6 kommenttia:

 1. Uutinenhan löi kaikki muut maailmantapahtumat karmeudessaan. Veikkaan, että yksi jos toinen mouhijärveläinen tarkisti illalla sijansa ennen levollelaskua. Minä katsoin sängyn allekin.

  Täytyy erikseen sanoa, että tämä uutisilmaisu on varmaan kesätoimittajan parhaimmistoa: "Kotkan Karhulassa asuva ihminen yllättyi pahanpäiväisesti lauantain vastaisena yönä."

  VastaaPoista
 2. Kaikkea en edes huomannut, uutisen merkitys kasvaa tuon lauseen vuoksi monimielisesti silmissä suhisten!

  Toimittaja vastaisi ehkä kysyttäessä: "musta aurinko nousi, kun käärme löyty sängystä!"

  Tällainen olisi hyvä:
  "Kotkan Karhulassa asuva käärme pelästyi pahanpäiväisesti ihmisen liihotellessa samaan sänkyyn nalle kainalossaan!"

  VastaaPoista
 3. Kuristaja Asser=Aristaja Kusser.

  Minä olen ihan piihalla (metässä) näiden uutisten kanssa. En ole lukenut minkäänlaisia päivän lehtiä moneen viikkoon, ainakin siltä tuntuu, enkä netistäkään selaa kuin mitä gugelin etusivulle olen linkittänyt, ja niistäkin vain otsdikot enimmäkseen.

  Ei näin touhukkaan kesän alussa kerkee vaikka selkä olio toista viikkoo niin kippee etten sängystä ylös päässyt kuin kostailemalla vaikka käärme olis ollut housuun työntymässä (olisi se kyllä säikähtänyt kun toinen, se yksi silmäinen jöpöttäjä, olisi vastaan tuijottanut sepaluksen kohdalla...

  Siis kyse oli ihan vain noidannuolesta, mutta silti, saatana että vihloi!

  Lähen taas sinne mökille, mutta nyt hain kahden viikon koeajalle mokkulan Elisalta. Jos näkkyy, niin jätän itelleni. (13,90/kk/2v)Oli 3G:n kattavuus ainakin karttojen mukkaan Unimäenkin käsittävä, ja onhan mulla siellä neljäs G varalta, jos alakaa pätkimmään.

  DNA ei näkynyt kuin aitan rappusilla hiljaa istuen, tytär kävi läppärillään sen kokeilemassa.

  VastaaPoista
 4. Päivittäisten uutisten seuraamattomuudessa ei ehkä menetä mitään.

  Onko siellä muuta viime viikkoinakaan ollut, kuin: "taitaa tulla hallitus, spekuloinpa vähän, kun eivät mitään ulospäin kerro."

  Mokkulayhteydet tuntuvat nykyään edullisilta, yhteydet ovat sangen vaihtelevia. - Mokkulakauppiaat eivät vähään aikaan kai ole uskaltaneet juuri myydä ilman koekäyttöä, kun ns. yhteyskartat eivät toimivuudesta todista.

  VastaaPoista
 5. Tässä nyt Unimäessä mokkuloitani kokeilen, toisella kädellä toista jotta yhteys toimisi. Ja hyvin joutuisa näkyy olevan vaikka läppärillämme on ikää ja sen tuomaa raihnaisuutta varmasti enemmän kuin moni ymmärtää. Eikös näiden ikä ole jotain vuosi tai kaksi? Tämä meidän lienee jo 6-7 v!

  Olen minä radiota kuunnellut ja siksi olen aika hyvin kärryillä hallitushommien kanssa. En osaa niistä kuitenkaan suuresti huolehtia kun itikoiden, mäkärien ja paarmojen puremat aiheuttavat suurempaa huolta -ainakin mukuloiden niskalihaksissa: kauheita rupikasautumia ja paukamia!

  Muksut nukkuivat koko matkan tänne ajellessa ja nyt ne mokomat kimpoilevat pitkin seiniä virkeyksissään! Jaksanko niitä enää komentaa vai annanko olla ja hilskata vaikka aamuun?

  VastaaPoista
 6. Huomenna tai ylihuomenna nimitetään siis hullunkurinen perhe Hallitus.

  Jyrki Lahtari
  Jutta Lahtari
  Paavo Lahtari
  Ville Lahtari
  Päivi Lahtari
  Stefan Lahtari

  Pelissä on mukana kaksi mustaa Pekkaa: Soini-Pekka ja Laanis-Pekka. Jos jompankumpan saa, menee kaikki samalla lailla vituiksi edelleen.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)