torstai 16. kesäkuuta 2011

Apua!

Kerrottiin, että paloittelumurhaajaksi lehdissä nimitelty henkilö oli paennut saattajiltaan ollessaan matkalla oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokoeisiin. - Ilmeisesti pääsykokeet jäivät väliin, mutta vahinko tuskin oli suuri, koska näennäisen laajasta oikeustieteen kokemuksestaan huolimatta hänellä selvästikään ei ollut lahjoja kyseiselle alalle: Mies jäi kiinni poliisille jo neljänkymmenen minuutin jälkeen!

Ostin Apu-lehden irtonumeron, kun hinta ei ollut korkea, ainoastaan 2.50 €, josta ainoastaan kaksi oli liikaa.

Lehdessä oli yksi mielenkiintoinen artikkeli, se kertoi suomalaisista villin lännen harrastajista. Mikä minä olen ihmisten harrastuksia kritisoimaan, muutenkaan ei nykyään liene sopivaa käyttää liian voimakkaita sanoja. Ei siis tullut mieleenikään nauraa lähes selälläni maaten, että kaikkia saatanan hörhöjä sitä onkin!


Kyse ei ollut kaksitoista-vuotiaista pojista, vaan reilusti varttuneista ihmisistä, jotka kirmailevat niitylle rakentamissaan lännen kulisseissa elokuvista tutut vaatteet yllään.


Ihmettelin hieman, kun protestoivat uutta aselakia, joka tekee käsiaseiden saamisen vaikeammaksi. Totta tietysti on, että aseita pitäisi saada helpolla tuollaiseen vakavaluonteiseen harrastustoimintaan, mutta hyvin minä muistan lapsena pärjänneeni joskus pelkällä oksasta taitetulla aseella: Bäng, bäng!


Eivätkö sitäpaitsi elämäntapaintiaanit lähteneet Suomesta jo vuosia sitten, ehkäpä mielessään liioittelevat harrastuksensa vaaroja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)