keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Sinun puolestasi

Rakas ihminen!

Minä olen hyvien asioiden puolella, pahoja asioita vastaan!

Jo riittää kaikenlainen loisiminen ja vastuuton vastuun välttäminen, meidän on kehitettävä uusia päteviä keinoja hyvän parantamiseksi. Tämä vaatii tehokkaita toimia, joihin vastustajamme eivät kykene. - Voima on vahvuutta ja vahvuus on voimaa!


Meidän on viimeinkin saatava vähäosaisten asema kuntoon, tämä meno ei saa jatkua!

Kovaa työtä tekevien ansiotaso on saatava paremmaksi, myös työnantajien palkanmaksurasitusta on kevennettävä - työttömiäkään ei saa unohtaa.

Vuokrat on saatava alhaisemmaksi, kuitenkin niin, että vuokranantajien edut turvataan nykyistä paremmin. -- Myös omistusasuntojen hintoihin on puututtava - tämä ei kuitenkaan saa aiheuttaa omistusasujien etujen heikentymistä, heidän mahdollisesti vaihtaessaan isompaan asuntoon.

Kansaneläkkeisiin tulee pikaisesti saada tuntuvat korotukset, kuitenkin niin, ettei se samalla johda ulkomaisen velan kasvamiseen tai kustannusten lisääntymiseen muilla sektoreilla. 


Liiallinen verotus heikentää kohtuuttomasti palkansaajien ja pienyritysten kykyä toimia yhteiseksi hyväksi. Keskisuurista- ja suuryrityksistä puhumattakaan.

Perheiden hyvinvointi on yhteiskuntamme hyvinvoinnin edellytys, yhden hengen talouksien pärjääminen on sekin otettava huomioon.

Kun valitsette minut kansanedustajaksi, tulen aktiivisesti vastustamaan kaikkia yhteiskunnan ja yhteisen hyvän vastaisiksi kokemiamme asioita! - Hyviä asioita ajan väsymättä ja voimiani säästelemättä!

Minä olen Sinun puolellasi, Sinua varten, Sinun etujasi vaalimassa!


Rakas Ystävä, äänestä minua.

2 kommenttia:

 1. Niinpä... surullisintahan tässä hypetyksessä on se, ettei kenelläkään näistä pahvikalloista ole todellisuudessa mitään realistisia ehdotuksia siitä, miten tämä kaikki toteutetaan. Varsinkin kun tilanne on kuvaamasi kaltainen, eli kaikkea pitäisi saada, mutta mikään ei saisi maksaa mitään kenellekään.

  Tilanne Suomi Oy:n johtoportaassa alkaa vaikuttaa samalta, kuin pitkään käytössä olleessa keikkamikserissä. Kaikkea on ruuvattu vuosikausia pikkasen kovemmalle, ja soundi on yhtä puuroa. Tarvittaisiin ns. perusresetti, jossa koko "hyvinvointivaltio" buutattaisiin, ja katsottaisiin nollatasosta uudestaan koko pakettia. Että mihin kukkenheimeihin ja perkeleen rapukesteihin on oikeasti varaa.

  VastaaPoista
 2. Pastori,

  Näin vaaleja edeltävänä aikana kaikenlaisia lupauksia, vaatimuksia ja väitteitä tuppaa puheissa ja kirjoituksissa olemaan - vaikken poliitikkojen höpöhöpö-kirjoituksia loppujen lopuksi paljoa jaksa lukeakaan.

  Vahvat ounastelut ovat olemassa, että vaalien jälkeen talouspolitiikka tulee olemaan tiukkaa, leikkauksia leikkausten perään.

  Iskulauseet ovat usein sellaisia, että järkevyyden tuntuisuudestaan huolimatta asiasisältö tarkemmin mietittynä on hyvin vähäinen, tai sitä ei ole lainkaan.

  Tuo vuokra-juttu oli muuten lainaus Joseph Goebbelsilta, joka ainakin väitteen mukaan tuollaisia jossain puheessaan esitti.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)