torstai 10. helmikuuta 2011

Tämä on rystö!

Hyvin vanhan vitsin - tai mistä sen tietää - mukaan saunottaja hermostui aikanaan saunaillassa Johannes Virolaiselle, kun tämä pyysi pesemään myös Väyrysen. - Kuulkas ny, värysenne saatte pestä aivan itse!

Väyriäisen munat jäivät siis pesemättä, mutta yleisemmin ne pilkulliset ovat viiriäisen.


Kassakaappi-Patena aiemmin tunnetuksi tullut Väyrynen vertaa presidentti Koivistoa kirjassaan italialaiseen taskuvarkaaseen joka huutaa, muita osoittaen, varasta kiinni! - Pate kuitenkin joutui johdattamaan koplansa oppositioon ja kassakaapin sisältö jäi hyödyntämättä. 


Väyrynen, Keminmaan piispa, ilmoitti pyrkivänsä myös ulkoministeriksi nykyisestä ulkoministeriön apulaisministerin ja varatalonmiehen virasta. - Toive saattaa hyvinkin toteutua, tiettävästi Stubb on antanut tehtäväksi suunnitella Patelle katoksen ministeriön pihamaalle.

---


Timo Soinin näköisen henkilön, vanhemman valtiomiehen ja sivutoimimuusikko Mikko Alatalon on vallannut syvä moraalinen närkästys nuorison juomista energiajuomista. - Ilmeisesti hän haluaisi nämä tuomiolle ainakin lievästä käyttörikoksesta; ei tuollaista minun nuoruudessani!

Tämänkertaisella ulostulollaan lainsäätäjä Alatalo ylitti mm. Suomenmaa-nettilehden uutiskynnyksen.

Vaalipiirissään asuvia kehoittaisin vielä miettimään kaikkia vaihtoehtoja, etteköhän sittenkin äänestä hänet jatkokaudelle eduskuntaan.

---
Helsingin Sanomat jatkaa juttujen suoltamista sormitietokoneista luultavasti vain siksi, että yrittää tuota kilpailun voittajaksi runnomaansa sanaa saada juurtumaan. - Muut toimitukset eivät kuitenkaan ole sormetuslinjalle lähteneet.
---


(kuva akuankka.fi:karhukopla)

2 kommenttia:

  1. Kuuluisiko tämä samaan sarjaan: Opettaja hermostui levottomaan pikku Ilkkaan jota ei koulun käynti hotsittanut pätkääkään, "Käypä Ike kirjoittamassa taululle, että mikä sinua elämässä ihan oikeasti kiinnostaa?" Ilkka teki työtä käskettyä ja tulos oli: "Kylä pilu kinostaa!"

    (Nimi muutettu)

    VastaaPoista
  2. Teuvo Auran (paraskin puhuja) sanoin mikäs retku tuo oli? - Jos kysessä olisi Turun lahja Suomen rähjäisimmille erotiikka-alan ammattilaisille, tarina epäilemättä pitäisi paikkansa.

    Koska ei ollut, epäilen että taululle kirjoittaja oli Juha Mieto, jonka tarkoituksena oikeasti oli muodostaa lause: Kilpailu kiinnostaa.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)