sunnuntai 13. helmikuuta 2011

On vain kaksi tapaa harrastaa valeita


Mrrrrrr...suoraselkäinen ihminen ei valehtele kierosti..rrrrrr...urrrrrrrrh...-- rehellisellä pää silloin tärisee ja poskilihakset heiluvat -- hyvä on vielä sanoja saattamaan lisätä...murrrrrrrrh.... uhkauksia nahkurin orsista tai teurastamon koukuista..öööööörhhhh.....Ei se muuten läpi mene.

Ärrhhhh...eivätkä ne toimittajat osaa edes englantia...urrrrrrr...wikileaks tarkoittaa kusevaa wikiä, heh heh....jos kuitenkin julkaisevat kuvan minusta pi-pissaamassa Brysseliläisessä vessassa istualtaan,  niin sanon vain: So that, Päivi käski!

Vastedes puhun vain Kiinan keisarin kanssa, mulla on sen puhelinnumero! 

 

5 kommenttia:

 1. Kun katsoin eilenaamulla Paavon haastattelun, tuli ensin tunne, että mieshän puhuu asiaa kun vain saa kankean kielen (muistuttaa koivupuusta tehtyä paistinlastaa) kääntymään sisällään olevien asioiden ulos kampeamiseen.

  Olin vielä tunti haastattelun jälkeenkin sitä mieltä, että "so what?, mutta sitten ikään kuin jälkijunassa kopsutteli paikalle järki, joka kuiskasi korvaani, että eihän Paavo loppujen lopuksi sanonut yhtään mitään.

  Ja tämä tunne on aina ollut Paavo Lipposen suhteen läsnä.

  Ketä uskoa? Omaa intuitiotaan (myöhään heräävää) vai itseään haastateltavaa?

  Varmaan on historian poliittisista henkilöistä ruumiillistumin tämä Lipposemme josta voi sanoa, että sanoipa poliitikko mitä tahansa, eppäillä soppii.

  Ja toisekseen Lipponen on äänestäjiensä valtuuttamana ollut asemassaan. Suomen valtio on kustantanut hänelle kaiken ja maksanut palkan, kyllä kansalaisille kuuluu hänen puhelinlaskunsa suuruus soittipa hän vaikka sille kiinan keisarille, perkele! Tuskin hän kuitenkaan ruokaresepteistä tai kihdin akupunktiohoidoista sille soittelisi. Ja jos soittelee, hänen pitää tehdä se omilla kustantamillaan kännyköillä ja vaikka prepaid-liittymillä.

  VastaaPoista
 2. On selvästi asioiden paisuttelua jos väittää Lipposen valehtelevan silloinkin kun sanoo: Hyvää päivää!

  Ainakin päivää on totta.

  Juuri julkaisemattomien wikileaks tietojen mukaan Lipponen on käynyt Kiinan keisarin kanssa myös seuraavan puhelun:

  - Päivillä, Paavo puhelimessa!

  - 你是個花花公子棉球廢話

  - Minä ihmettelen mikä siinä on, kun minua ei valittukaan Euroopan keisariksi, vaikka lupasit.

  - 帕沃聞狗屎

  - Minä olen tasaisesti joka suuntaan liponut, olisikohan minulla vielä mahdollisuuksia vaikka Rantasalmen sulttaniksi?

  - 狗從橋上跳, tuut, tuut, tuut....

  - Mikähän tähän linjaan nyt tuli, Päivi tuutko kattomaan mikä tässä on vikana!

  VastaaPoista
 3. Tuli mieleen uutisia katsellessa, että olisiko Perlusconilla vielä kuitenkin kolmaskin tapa valehdella kun se pääsee syytteistä kuin matikka rysän reiästä? Miten käynee tämän uusimman seksiskandaalin?

  Se puolustusasianajan niljake sanoi, että Perlusconi on OIKEA TAISTELIJA!

  Lukemisenani, pahasti kesken, on Benito Mussolinin uusin elämänkerta ja siinä todistellaan, että se äijä on ollut myös oikea saapasmaan sonni aikanaan. Olisiko sielunvaellus hänen osaltaan nyt päätynyt tähän Silvioon?

  VastaaPoista
 4. Kun sanot, niin totta se minustakin on, molemmissa on jotain hyvin samaa.

  Molemmista herroista minulle tulee ensimmäisenä mieleen ulkomuodon ja olemuksen ihan tavaton polleus. Melkein enemmän muistuttavat jotain sketsisarjan hahmoa kuin ketään oikeaa ihmistä. - Ilmeisesti molemmat ovat onnistuneet säilyttämään aivan tavattoman arvostuksen itseään
  kohtaan.

  Tiedä sitten miten Mussolinilla pokka piti vielä teloittajiensa kanssa.

  Muuten tuohon edelliseen kommenttiini lisäsin kokeillessani aivan oikeaa, Googlen kääntäjän tuottamaa kiinaa, copypastasin sieltä.

  Jotain lauseita mitä nyt mieleen sattui juolahtamaan. Siitä hassu tuo googlen kääntäjä on, ettei se oikein taivu tähän meidän suomeemme. Kun samaa lausetta kääntää yhä uudelleen kahden kielen välillä, se muuttaa merkityksensä täysin tai jopa kaikki merkitykset loppuvat kokonaan.

  VastaaPoista
 5. Mussolinin ruumis, teloituksen jälkeen mitattuna, on ollut vain 166 cm. Siksiköhän se on aina kuvissa etsinyt kiveä jonka päälle asettunut seisomaan kuin Myky-Hilta mummoni viereen valokuvausta varten...

  Mussolini on muuten ollut alkuunsa, ja pitkin matkaakin, kirjaileva ja kulttuuria arvostava, mutta en ole vielä päässyt tarkkaan selvyyteen (pääsenkö, tai pääseekö kukaan?) siitä taitekohdasta, joka hänestä teki sen, mikä hän sitten oli. Ehkä kuva muodostuu sitten, kun olen saanut koko teoksen tavattua. Lapsuudesta ja sukurasitteista johtuvia syitäkin oli jos ymmärrän tähän saakka lukemaani. Valehtelemaankin se on ollut kova ihan tavallisessa arjessaankin. Oma muija on katsonut loppuun saakka sormien lävitse sen kaikkia edesottamuksia.

  Hidasta lukea aina tämmöiset, vaikkakin mielenkiintoisia.

  Eilen olin muutamia piiiitkiä tunteja sairaalan laboratoriossa tutkimuksissa ja siinä oli välillä taukoja joten luin sielläkin, mutta saatana heräsin kun olin nukahtanut ja Benito kolisi rinnan päältä lattialle! Hetkisen katselin, että ei se oma sohva ollutkaan, että missäs sitä nyt ollaan...

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)