maanantai 21. helmikuuta 2011

Aika aikaa kutakin

6 kommenttia:

 1. Itse asiasta kuultuna: "vaihdoin perperin kun irtopäitä ei basaarista tinkimisenkään jälkeen saanut edustamiseen kunnollisia, tai ainakaan näin tyylikkäitä"

  VastaaPoista
 2. Asiattomuudesta seitsemäänkymmenenteen: vähän katkera olen tuosta vihjeestä Davis & Coltranen So Whatista. Jos osaisin soittaa, osaisin sen jo soittaa nuotilleen vaikka takaperin kaikissa mahdollisissa tahtilajeissa. - Koukuttavaa, upeaa.

  VastaaPoista
 3. Hieman ilkeämieliseen kansalliseen nimittelyyn syyllistyin tuossa yllä, Gaddafihan on itse korostanut olevansa arabi, ei mikään muu kuin arabi. Ei beduiini tai berberi, vaikka teltassa viihtyykin.

  Kommentointi on välillä vaikeaa, ja välillä tulee hyvinkin kryptisiä, toisille avautumattomia kirjoitettua.

  Onneksi musiikki oli teistäkin hyvää.

  VastaaPoista
 4. Maailmanpolitiikan karkkipäiviä nämä kapinat. Tällä kertaa arabilasten karkkipapereista kuoriutuu kaikenlaisia mausteita, mm. tulisiin turkkilaisiin vivahtavia kuin avustuslaivasta Gaazaan tässä äsköttäin ja kun sekaan heitetään kiinalaisia yrttejä, leviävät vapauden kaipuun aromit Aasiankin suuntaan.

  Veikkaan siis, että Tiananmein tapaiset yritykset toistuvat silläkin suunnalla aivan pian.

  VastaaPoista
 5. Kiinasta en oikein usko, mutta tuntuu etteivät asiantuntijatkaan pystyneet näitä arabimaiden tapahtumia ennakoimaan lainkaan. - Eli mistä sen tietää.

  Gaddafia, tai muita, tuskin moni jää kaipaamaan, mutta mitenkään vakuuttunut en olisi mahdollisten uusien hallintojenkaan erinomaisuudesta.

  Saudi-Arabian sairasta hallintoa saattaisivat tiukan paikan tullen länsimaatkin puolustaa.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)