perjantai 1. lokakuuta 2010

Soap
Iltapäivälehdistön sota? Iskikö sarjakirjoittaja jälleen? Pitäisikö iltapäivälehdistön lukeminen muuttaa vain täysi-ikäisille sallituksi? Tulisiko se kieltää kokonaan? Onko tämä mullistava käänne? Tunnetko sinäkin turvallisuutesi uhatuksi? Oliko tämä lottovoittaja-uutisoinnin karu päätös? Noloa, Iltalehti? Poliisitutkinta? Kuka vei rahat? Kuka on syyllinen? Onko toimituksella muistikuvaa? Mitkä ovat syksyn trendivärit? Kuka on kuvan salaperäinen pujoparta?

Paljon kysymyksiä, joihin vastaukset ensi viikon iltapäivälehdistä(?)

12 kommenttia:

 1. Ei ole 7,2 miljoonan voittaja Iltalehdessä. Näkeehän tuon kuvituskuvastakin. 2600 euroa on tuo pujoparta voittanut.

  VastaaPoista
 2. Niinpä onkin tasaraha 2600 euroa; onkohan vielä saanut niitä käsiinsä, kun on D´Artagnan-habituksestaan huolimatta hieman luimistelevan näköinen.

  VastaaPoista
 3. 7,2 giljoonaa, paljonkos se oliskaan vuoden 1961 markoissa?

  Varmaan kylpemään pääsisi siinä sammiossa kuin RA säiliössään?

  Pitäisikö ip-lehditö kokonaan lakkauttaa?

  Montako sonnankaivajaa jäisi työttömäkssi?

  Kävisikö kuin kepulle: Talikot ruostuisivat lantaloiden nurkkahirsiin lyötyihin nauloihin kuin Jäätteenmäen puheet tilatuista ja tilaamattomista Irak-lausunnoista Lehtomäen peesatessa "minulla ei ole, ei tule eikä ole ollut väittämäänne sisäpiiritietoa Talvivaaran sisäpiirisaunaseuran uraanilöylyjen rikkaudesta lasteni tehdessä sijoitussuunnitelmia míeheni kanssa keittiöpöytämme ääressä helmikuussa 2010"?

  VastaaPoista
 4. Varma en ole, mutta taitaa olla vähän yli paljon.

  On vain kysymyksiä, vastauksia ei juurikaan. Tärkein on tietysti se, kuka ne rahat oikein sai, että ihmiset pääsevät kerjuukirjeitä lähettämään ja tarinoita kertomaan.

  Lapset nyt ovat sellaisia, kuka niiden sijoitussuunnitelmista selvän ottaa. Hyvä sentään, että vain uraania, kunhan pysyvät erossa ase- ja huumekaupoista. Eikös sellainen ole kiellettykin alle kahdeksantoista vuotiailta?

  VastaaPoista
 5. Otsikkosi "Soap" on Kainuunkieltä ja tarkoittaa "saa". Savossa se lausutaan jotakuinkin "suap"(i). Mites se Matin ja Tepon kielellä menikään? Tuu Suapil´lua, vai?

  Mutta mitä otsikkosi oekeesti tarkottaa?

  VastaaPoista
 6. Se tarkoittaa esimerkiksi tätä Kuplan loppua.

  http://www.youtube.com/watch?v=1rUxKq7w6ec&feature=related

  VastaaPoista
 7. Niin siis niin tietenniin! Saeppuvvoo perkale! En osannu heti enklanniks asioo uatella. Enkä sitä muutenkaan ees toesena kotimaisena käätä... ...kun en ossoo...

  VastaaPoista
 8. Ai niin, meinaat tuota engelskan käyttämistä suomenkielisessä tekstissä; vähän niin kuin fingelskaa, lontoon sörsselssöniä.

  Otsikko tuollaisena sopi minusta tämän jutukkeen tyyliin. Tottakai se särähtää, mutta se oli ehkä tarkoituskin. - En minä ns. asiatekstiin laittaisi, en mielellään edes ns. sivistyssanoja, jos muuten pärjää.

  VastaaPoista
 9. Eivät meinaa kommentit mennä...?

  Mutta yritän vielä...

  Tämä lottohuijaus osoittautuikin ihan kannatettavaksi källiksi ip-lehditöä kohtaan, on ne niin paljon lukijoitakin kusettaneet.

  Ja tässä suunnassa pörrää kuusi(kymmentä?) hulikupteria taivaalla, täyslaidallinen Karhukoplaa ja yksi paikallinen konstaapeli ihmisjahdissa:

  http://www.kaleva.fi/

  VastaaPoista
 10. Ikivanhaa mainosta mukaillen: Iltalehti ei petä, vaikka vastassa olis ketä. (Eikä keskustapuolue)

  Mainos. Laitoin tuohon etusivulle elävän arkiston radio-ohjelman: Näin minusta tuli minä: Martti Innanen(52 min.)

  Kuunneltavissa vielä kuusi päivää.

  VastaaPoista
 11. Kiitos vinkistä, pidän tästä linkistä.

  Hyvä Innanen!

  Koska olen humppa-humppamies niin olen huomannut, että tanssilavoilla jos joku yhtye soittaa Innasen tuotantoa, niin ne menevät sinne minne niissä hommissa pitääkin: Jalkoihin.

  VastaaPoista
 12. Martti tuossa radio-ohjelmassa väittää, että rikos on jo vanhentunut!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)