sunnuntai 10. lokakuuta 2010

10.10.10 1000 000

Oliko hyvä ilta, tuliko hieman juhlittua? Ei se mitään, sunnuntaina voit levätä ja latautua rauhassa.

Anna veden juosta raanasta, kunnes se on raikkaan kylmää. Kulauttele kunnolla kurkusta alas, kammottavasta janosta ei tarvitse kärsiä! - Ihanaa, kylmää ja maistuvaa elämän eliksiiriä, kunnes helpottava, viileä tuntemus mahassa ja koko ruumiissa valtaa sinut!


Kuka sitä nyt ripulipaskan lämpimänä joisi.


(kuva Iltasanomat: 1000 000 suomalaista...)

2 kommenttia:

 1. Mun ja vaimoni vihkisormuksessa on lukema 010101. Mentiin silloin kihloihin Rovaniemellä.

  Ensimmäisetkin kihlasormukset hankin Roista mutta päivämäärään latautui muita, kuin yleismaailmallisia merkkejä; 01.08.1977.

  Se oli sitä aikaa kun Solevi Karsa ja Vihannes Jorolainen hengailivat Kerho Ukkosen kanssa ja maaseudulla oli vielä muutakin kuin vain tulevaisuutta ja kaivoissa jotakuinkin puhdasta vettä -jos kannet olivat ehyet. Vaikka mitäpä muutamasta myyrän- tai sammakon raadosta...

  VastaaPoista
 2. Jostain syystä nuo tasaiset numerot innostavat ihmisiä, yöllä jo meni pareja naimisiin. Ensi vuonna tehdään kai ennätyksiä kun on 11.11.11. - Ehkä päivämäärä auttaa sen viimeisen kynnyksen yli.

  Kotipaikkakunnallani on lähde, josta monet kävivät innolla hakemassa kanistereissa vettä, kun "se on niin paljon parempaa". Itsekin joskus siitä hörppäsin. Kaupungin tutkittua veden laadun, todettiin että siihen oli jostain valunut jotain syöpää aiheuttavaa ainetta; reunalle tuli kyltti jossa ankarasti varoitetaan siitä juomasta.

  Vesipullo- ja vesiautomaattihullutukset ovat Suomessa aika erikoisia. Yleensä normaali taajamien vesijohtoverkoston vesi on silmiini osuneiden tutkimusten mukaan ollut laadullisesti huomattavasti parempaa.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)