maanantai 23. elokuuta 2010

Uuteen aikaan, Antti!Antti Kanki Kaikkonen, Kaikkosen Ana, ota rauhallisesti, vaikka olet saanutkin viime aikoina hieman sivutuulta. 

Purjehdustaitoisille sivutuulesta ei käsittääkseni ole suurta haittaa, mutta ymmärrän hyvin, että sinulta se kyky puuttuu.

Vankkumattomana kannattajanasi seuraan blogiasi ahkerasti - juuri minä olen se, joka liittyi äsken sen enemmistöön ja vastasi "heikosti", kun kysyttiin miten nykyinen pääministeri tulee suoriutumaan tehtävästään.


Ilolla tervehdin, kun huomaan muidenkin ymmärtävän sangen syvän ja ytimeen käyvän huumorin, jota jatkuvasti edistät.


Jos ja kun putoat eduskunnasta, olen varma että löydät uuden työpaikan, joka vastaa myös koulutustasi ja osaamistasi. 


Heikosta taloudellisesta tilanteesta huolimatta esimerkiksi palvelualoilla on runsaasti avoimia työpaikkoja, ainakin ISS- ja SOL-palvelut hakevat jatkuvasti uusia aikaansaavia työntekijöitä.


Jos toimesi Nuorisosäätiössä etenevät käräjäoikeuteen asti ja siellä antavat ehdottoman tuomion, kyseessä on vain yksi tovi elämässä, joka täytyy lusia, kunnes kakku on kärsitty ja tilit tehty selviksi yhteiskunnan kanssa.

Turhaan vatvot ehkä mielessäsi niitä "hilut kintuissa", "pallo jalassa" ja muita "chaingang"-juttuja. Sellainen kuuluu menneisyyteen.


Nykyaikana rikosseuraamusvirasto luo käsitykseni mukaan aivan inhimilliset olot asiakkailleen, myös lääkärin palvelut ovat saatavilla. Ymmärtäisin että jopa lomat esimerkiksi poliittiseen toimintaan ovat mahdollisia.

Kaikkea koko yhteiskunnan kannalta parasta hyvää Sinulle Antti Kaikkonen (saanhan kannattajanasi sinutella?), uskon vakaasti: mitä tapahtuukin, maailma on pian taas parempi paikka elää.

Rautakangella ja Sorkkaraudalla ei nimityksenä kuitenkaan ole kovin paljon eroa, turha sellaisesta on välittää!

10 kommenttia:

 1. Antti K. ja Matti N. ne koppiin pannaan ja pikkuinen Peltirumpu-Oskari soittaa.., niin minkä kappaleen? Kalteritangoa lienee hankala yksistään rummulla rumputtaa.

  Mutta vakavasti ottaen mahdollisen tuomion tulee olla ehdoton. Lusimisen jälkeen Kaikkonen voi siirtyä suvereenisti äärioikeiston leipiin sillä siellä vankilatuomio on CV:n ykköskategoriassa.

  Kysyä tietenkin voi, että onko Suomessa oikeasti äärioikeistoa muualla kuin jossakin Joensuussa, Rantakylän teollisuusalueen hylätyssä peltihallissa jonka senkin poliisit purkivat?

  Pitää siis perustaa sellainen. Persut eivät ihka oikeasti edusta äärioikeistoa. Näyttää siltä, että jakaantuvat jo nyt vähintään kahtia ja tarmo purkautuu omiin juuriinsa kompastellessa. Jos niitä juuria edes on...

  Kankaanpään hevosmies Kauko J. (kesk) ei paljoa kärsinyt, ainakaan ulkoisen hypensä perusteella, vuoden ehdollisesta tuomiostaan. Palasikin aika pian politiikan pariin.

  Minulle jäi verkkokalvolle kuva Kakesta kun ajeli isolla maasturilla autolautalta satamaan ja toimittajat yrittivät naulata hänet asvalttiin siinä. En muista, oliko hän peräti etsintäkuulutettu, mutta selitteli joka tapauksessa olleensa Euroopassa loma-ajelulla. Millaisia sijoituksia hän kävi tekemässä Sveitsissä esim? Sellaiseen koslaan mahtuu aika monta laukullista ... kaikenlaista... mennessä... tullessa niissä voi olla vaikka vaatteita...

  Miksi muuten Matti N. ei ole politiikkaan sotkeutunut? Ehkä nyt tämän toisen tuomion lusittuaan häntä jopa pyydetään kun Tony H. putosi eduskuntatalon portailta, löi päänsä, nousi, putosi uudestaan ja kuoli. Vai mitenkä se meni?

  VastaaPoista
 2. Tässä vielä elävään arkistoon polkua Kauko J:n osalta:

  http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=1&ag=4&t=611&a=5319

  VastaaPoista
 3. "Jos ja kun putoat eduskunnasta, olen varma että löydät uuden työpaikan, joka vastaa myös koulutustasi ja osaamistasi."

  En olisi noin toiveikas K:n putoamisen suhteen.

  Ku, se o nii lutunenki.

  VastaaPoista
 4. Valto,

  Kauko äänestettiin uudelleen, kun ilmeisesti edes Pekkarinen ei ole pystynyt vetämään niin paljon rahaa omaan vaalipiiriinsä.

  Jossain mielessä tuo vanha vasemmisto-oikeisto jakolinja on hyvin vanhentunut, vaikka Niinistö puhuikin omia keijukaistarinoitaan kertoessaan, ettei enää olisi vastakkainasettelua köyhien ja rahan kesken.

  Persuihin kuuluu loikaanneen väkeä esim. sdp:stä, joka vain todistaa omaa kipeää politiikan käsitystäni.- Perseitä, vasemmistoa ja oikeistoa, kaikkia menestyviä aktiivipoliitikkoja yhdistää kaksi yhteistä tekijää: opportunismi ja tavaton omakohtainen himo etuuksiin, maineeseen ja mammonaan.

  Siinä lienevät myös sorkkarauta-Kaikkosen suurimmat poliittiset saavutukset.

  Perseiden ansiosta koko tulevien eduskuntavaalien teema tullee olemaan populisimi: kuka uskaltaa mennä pisimmälle, tai oikeammin kuka alittaa riman matalimmalta.

  Tony H:n kansanedustajuus käy jopa sääliksi, selvästi ei tiennyt mihin tehtävään oli valittu ja miten sitä hoidetaan. Suuruudenhulluuudesaan luuli päässeensä käsiksi suureen valtaan; Nyt laitan asiat kuntoon!

  Muistatko muuten, että yksi ilmeisen aikaansaava kansanedustaja, Tellervo Koiviston kokonimikaima, todella kaatui eduskunnan portailla ja kuoli.

  VastaaPoista
 5. Samuli,

  Kyllä Antti putoaa.

  Muuten myönnän että oli aika paljon sanottu, kun maalailin tulevaisuuden mahdollisuuksiaan.

  Yritin vain luoda Antille uskoa tulevaisuuteen, edes jotain valoa, ettei itse uskoisi olevansa esimerkiksi täysi paska, kiero korkkiruuvi,vampyyri, pahvinaula, psykopaatin draivilla itseään toteuttava zombi, tai jotain muuta sellaista, joka ei missään tapauksessa pidä paikkaansa.

  VastaaPoista
 6. "Tuonkin se Juhantalo hommasi tänne", tokaisi eläkeläismies Kankaanpäästä ja osoitti kädellään uutta kuntoutuslaitosta.

  VastaaPoista
 7. Riku, hyvin hatara muistikuva on tästä Tellervo Maria Koivistosta os. Heino. Varmaan sotkeutunut Manun muijaan mielessä. Luin nyt Wikistä tarkennuksen mainintaasi, että hän kuoli tapaturmaisesti liukastuttuaan eduskuntatalon portaissa maaliskuussa 1982. Talkkareille on varmaan pikkuisen asiasta saatettu mainita: Suolaa, suolaa, enemmän suolaa...

  Antti voisi muuten olla myös Rautasorkka Antti, sointuisi sen kangen kanssa.

  Samuli, jos Juhantalo ihan oikeasti on kuntoutuslaitoksen kuntaansa hommannut, niin on sekin parempi kui joku ravirata, vai liekö hommannut semmoisenkin? Ruskean eri sävyt jäivät mieleen kun koukkasin Kankaanpään hiljaiselta vaikuttaneeseen keskustaan (en puolue-keskustaan) mennessäni Kauhajoelle päivä sen jälkeen kun siellä se poika riehui pyssyjen kanssa.

  Hommasi Kekkonenkin teitä ja siltoja Kainuun syrjäkylille eikä häntä kai siitä pahalla muisteta.

  VastaaPoista
 8. Hyvä ne omien edut on muistaa, mutta välillä sortuu siihen harhaan, että poliitikkojen, etenkin ministerien tai presidenttien tulisi edistää jotain, jota voisi kutsua yleiseksi eduksi.

  Kekkosen hyvä puoli oli, että kirjoittajana oli ylivoimainen muihin poliitikkoihin nähden,ennen tai jälkeen, muita en muista.

  VastaaPoista
 9. Onhan Nykäs-Matilla poliittinen menneisyytensä. Oli Uuraisten kunnanvaltuutettu jonkin aikaa, perssuomalainen. Tämä usein unhoitetaan, koska siihen aikaan Matti ei ollut Nykänen vaan Paananen. Kolmannessa vaiko neljännessä aviossaan mies otti vaimon sukunimen.

  VastaaPoista
 10. Reijo,

  se on juuri tuo, kaiken maailman Paanaset liittyvät vaikka perseisiin, mutta Nykänen tekee mitä tahtoo.

  Ja tahtoo mitä muistaa, muistaa mitä tahtoo.

  ...eikä välttämättä toteen näytetysti muista mitään.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)