perjantai 27. elokuuta 2010

Pauliina eduskuntaan!Pauliina Takala, miksi sen lehtitetojen mukaan toistuvasti teet, miksi plagioit opinnäytteesi ja kopioit toisten puheita?

Olen kuitenkin kirjoituksiasi lukenut ja niissä olevan säkennöivän oman ajatuksesi huomannut.


Kirjoitat työstäsi vanhusasiavaltuutettuna, että sellaisella ei olisi mitään merkitystä ilman vanhuksia. Tuollaista ei Sinua tyhmempi tulisi ajatelleeksi, noin sen täytyy olla. Moni olisi ehkä asemassasi sortunut mielikuvaan, ettei vanhuksilla ole mitään merkitystä ilman vanhusasiavaltuutettua.

Myös lauseesi: politiikka on tapa välittää ihmisestä, olen painanut syvälle sisimpääni. Jokaisen tulisi laillasi muistaa myös itse olevansa ihminen.

Pauliina hyvä, vastoinkäymisiä tulee, mutta älä anna niiden lannistaa voimakasta tahtoasi kiivetä yhteiskunnan portailla. Muistutan kokoomuksen Jari Vilénistä, joka vastaavien tekojen jälkeen raivasi tiensä eduskuntaan, ministeriksi ja diplomaatiksi.


Pauliina, olet ilman epäilystä ansainnut paikan Suomen valtiopäivillä, tulevaisuudessa myös keskustapuolueen keskeisimmillä paikoilla. Muuramen kunnanhallituksen puheenjohtajuus on Sinulle liian vähäpätöinen tehtävä.

(kuva Pauliinasta: Janne Nousiainen/ Keskisuomalainen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)