perjantai 18. kesäkuuta 2010

Verkostoitumisen lopputuleman tulokulma

Jopi Jalkapuoli kävi pyytämässä eron.

En katso televisiosta, jos tulee, mielummin pidän mielikuvan, jossa Tarja kikattaa, taputtaa käsiään yhteen ja sanoo : kiva, kiva, kiva...


Puolueen yhtiöissä tehdään tarkastukset, tiedä sitten minkä alan lääkäri ne suorittaa, varmaa ovat ainoastaan tulokset: ei tartuntoja. - Ja jos onkin, ne ovat tulleet vessanpytyn kannesta.


(ylimmät kuvat:uusisuomi.fi, alin wikipedia)

2 kommenttia:

 1. Niin, ja nytten sitten Vanhasesta takaapäin rohdinpaitulikuva niin saadaan myös se menokulma vaikka se oli Kiviniemellä tulo-...

  Verkostomarkkinoinnin kultahuuma alkoi 90-luvun laman aikoihin. Minut houkuteltiin kerran kaverin toimesta Kuopioon kuuntelemaan ja mahdolliseksi osallistujaksi ko. toimintaan.

  Aikani siinä katselin kun sankan väkijoukon edessä heilui mies kravatissaan kuin amerikkalaispastori Billu Graham, mutta kun siltä alkoi sylki leualle valua ja ensimmäisessä rivissä olevat kupsahdella polvilleen hänen edessänsä, katsoin parhaimmaksi poistua paikalta. Mukanani oli silloinen tyttöystävä ja häneltäkin alkoivat jo silmät (ainakin) kostua joten se joudutti lähtöäni paikalta kiireen vilkkaa.

  En tiedä, mistä näitä saarnaajia kaupan alallekin siunautuu? Vai ovatko liikemaailman "kyvyt" aivotoiminnan osalta samoista solukoista lähtöisin kuin lahkosaarnaajillakin?

  Samanlaista tämä verkostomarkkinointitouhu siellä Kuopiossa oli kuin helluntalaisteltoissa 1960-70 luvuilla kun niitä vielä tuli lähempää katsottua. Lie samanlaista vieläkin näissä laajamittaisissa herätyskokouksissa joissa heinäpelloilla mudassa ja liejussa rämpivät hartaat karavaanarit leiriytyvät, en tiedä.

  Verkostomarkkinointi ainakin niiden tuotteitten osalta on sittemmin lakannut, mutta kaikkea muuta on tullut tilalle ja aina riittää höynäytettäviä. Perkuleesta koko touhu, sano mun sanoneen.

  VastaaPoista
 2. No nyt tuntuu onnistuvan, oli vähän ongelmia tällä hetkellä käytössä olevan vanhan IE-selaimen kanssa.

  Verkostomarkkinointi taitaa olla sitä, että tuhannet tekevät ja yksi isomahainen bodari korjaa sadon. Perustuu pyramidiin(?)

  Otsikon sanojen merkityksestä, yhdessä tai erikseen, en osaa paljoa sanoa, otin ne Hännikäisen kiellettävien sanojen luettelosta.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)