torstai 3. kesäkuuta 2010

Uppoavasta laivastaTähän on tultu: Iltalehti julkaisi kuvan, jossa kepuheikki Aki Haaro pakeni toimittajia aidan yli hyppäämällä. Kaikkea se etelän media tekee, ei silti onneksi vielä yllä Italian vastaavan törkeyteen!

Siellä pitkäaikainen valtiomies ja pääministeri Giulio Andreotti tuomittiin 24 vuodeksi vankeuteen paikallisen etelän median toimittajan murhauttamisesta. Ei ole Italian lehdistöllä mitään häpyä! Onneksi maan aina luotettava oikeuslaitos korjasi vääryyden ja valtiomies saa valtiomieheillä rauhassa.

Suomi ei ole samanlainen sivistysvaltio, tässä saa tosissaan pelätä, että kohta puolet puolueen johdosta on pallo jalassa jossain saatanan Sukevalla! - Ei mitään rotia maan etua ajavien poliitikkojen kohtelussa.

Loppuun vielä laitan, että Mati Vananen on paras pääministeri kauta kaikien aikojen, saatana se Jonkka saisi mennä kysymyksineen Italiaan oppiin!

4 kommenttia:

 1. Luin vasta aamun Hesarista tämän jutun jossa oli sama kuva kuin johon linkitit.

  Minusta medioilla (medialla) on kovin kuivakoita nuo otsikoinnit näinkin järkyttävien uutisten yhteydessä, joten laitanpa jonkun kepuperinteisiin paremmin liittyvän omani, joka kuvasta tuli mieleeni.

  Kuva pakenijasta tosin oli luvattoman kehno
  -mistä tiedämme, että median lypsykoneita pakeneva tosiaan oli Aki Haaro kun siitä ei erottanut kuin puvun liepeitä ja kengän kanta?

  Oli Aki tullut kuitenkin myöhemmin selittämään pakenemisensa syitä, mutta silti; vahinko on jo tapahtunut; karkuun "haaromisesta" tulemme vielä kuulemaan muidenkin julkisuutta karttelevien kepulaisten osalta.

  "Aki haaroi ennätykseen mediapakokilpailuissa!"

  "Asvaltti on vetreämpää hölkätä toisten aitojen takana!"

  "Lypsylle kiire! Lypsylle kiire! Karjui Aki ja haaroi kiireellä aitojen ylitse suorittamaan tehtäväänsä"

  VastaaPoista
 2. Hyviä kaikki nuo otsikkosi, ensimmäinen ehkä paras. Iltasanomilla verkossa oli myös hyvä:"Katso kepulainen loikkaa".

  Kovaa kielletään ja huudetaan, ettei jäsenmäärillä olisi mitään merkitystä minkään sortin rahoitukseen, mutta jo nyt tiedetään, että ainakin nuorisojärjestöjen saamiin sillä on. Valtiolta Liisa Sahi-niminen henkilö tosin jo vähätteli asiaa; niinpä tietysti.

  Kokoomuksellakin kuuluu olevan ylimääräisiä.

  Mutta ei kai niistä mitään selvää tule, todetaan vaan, että hyvin menee mutta menköön, sehän on hyvä vaan!

  VastaaPoista
 3. Kaikkia kepuiluttaa niin vietävästi! NYT-liitteessäkin oli otsikko "Pitäisikö kepua laimentaa, Juha Rehula?"

  Oletko huomannut, siis Riku, että ajanoloon kaikki politiikan kälämit ovat joutuneet joko ennen tai jälkeen kuolemansa laidasta lukien (puolueena tai yksityishenkilönä) tilintekoon ja tuomiolle?

  Onko politiikan kone siis sittenkin se "maanihme", joka on itse itsensä ehjääjä?

  Voimmeko luottaa tähän?

  Ja kuuluuko tämän ilmiön polttoaineeksi nimenomaan se politiikan aluskasvillisuus, joka jokatapauksessa jossakin vaiheessa niitettäisiin lakoon lannoitteeksi uusia politiikantekijöitä varten?

  Joku kärsii näistä luonnehäiriöisistä ja narsisteista (kepu tällä hetkellä Korhosesta), mutta se on kaiketikin pientä, koska tähtäimet ovat suuressa.

  Tietäisi vain, missä "suuressa"...

  Isänmaa, usko, Toivo ja rakkaus kun eivät taida enää kovin kauaskantoisiksi päämääriksi kelvata.

  VastaaPoista
 4. Juuri niin, kepua pitäisi laimentaa, tai leikata ja saada etäispesäkkeet vähenemään.

  Taitaa puolue kärsiä liiasta vallasta, tasaraha-puheenjohtajasta, täysin piittaamattomasta kepuloinnista, kepulaisuudesta, keppuloinnista, kepeliydestä, keppanuudesta ja kekkuloinnista. Ja Korhosesta.

  Aika hyvin sanottu, kun puolueen puoluesihteeriehdokas sanoi keskustassa olevan puolirikollisia kähmijöitä. Tuota puoli-sanaa vain jäin ihmettelemään.

  Persustat ovat kepun henkinen haaraosasto.

  Aatteet ja ihanteet? Pöydässä oli iso täytekakku, josta oli leikattu irti aivan pienen pieni siivu. - Poliitikko tuli paikalle, mätti kakun lautaselleen, jättäen sen pienen palan. Sanoi vielä äimisteleville: "jonkunhan tuo iso palakin täytyi ottaa!"

  Sitä on suomalainen politiikka.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)