maanantai 28. kesäkuuta 2010

Saisko reseptin?Huh, huh, olipa hikinen päivä töissä, kun muut ovat kesälomalla. Taidan tässä syötyäni katsella vähän telkkaria, mitähän sieltä tulee...

Ykköseltä näkyy pukkaavan Holby Cityn sairaalaa, kakkoselta Lentäviä lääkäreitä -  kolmoselta Lääkärit ja neloselta Greyn anatomia. Erkolta bonuksena Tohtori Philli.

Perkele, nyt tilaan maksukanavat; ainakin Valelääkärit, Lääkäri voittaa lotosta, Lööperilääkärit, Läskilääkärit ja Lesbolääkärit pitää saada lisää iltapäivän valintaan! Ja missä vitussa on Kiminkinen?

4 kommenttia:

 1. Kiminkinenhän on söpö takatukkatupsukoineen.

  Ja arvaapas, kuka oli juuri täällä, naapurikylillä? Kyllä, itse Kiminkinen! Hän avasi Laitilan munamarkkinat.

  VastaaPoista
 2. Kiminkinen on varmasti fiksu mies, en minä sillä.

  Aloin tuossa kehittelemään mielessäni jaksoa sarjaan "Valelääkärit". Sellainen kopio Housesta, mutta kaikki ovat toistensa tietämättä valelääkäreitä, myös päähenkilö.

  -Kokeillaan symbaalia sternumin läpi, onko paineet hyvät, pistetään varoiksi kaksi annosta Petroselinum crispumia ja mitataan kuume korvasta.
  - Tohtori, paineet laskevat!
  - No ei voi mitään, mulla alko just ruokatunti, pakko mennä hei...

  VastaaPoista
 3. Kiminkinen on yhtä fiksu kuin muutkin aikansa ideoilla rahastajat. Moniaita on kuvastimissa häivähdellyt Niilo Yli-Vainaasta Virtahepo Hellstenin kautta Sarasvuohon.

  Kiminkinen saapui julkisuuteen joiltain lääkäripäiviltä ja kun huomasi, että kykenee ulosantiin myös surisevan kameran edessä, alkoi rakentaa brändiä oman itsensä ympärille.

  Mutta mikäpäs se siinä. Antaa kiminteerata vaan. Harmitonta terveyden edistämistähän hän harrastaa rahankeruunsa ohella.

  Niin tekevät nämä vaitonaiset homeopaatit, reikihoitajat, jäsenkorjaajat, kupparit, hevoskuiskaajat ja hiuspohjien hierojatkin.

  Koetin pää punaisena miettiä sen hiihee-hoitomuodon nimeä, jonka avulla saatiin jokunen pikku ruumiskin, mutten muista. Yksi epäonnistunut hoito tapahtui Rovaniemellä joskus 1990-luvulla.

  Telekkariinhan näitä ehottomasti olisi kaikkia saatava joka illalle joku! Huu haa!

  VastaaPoista
 4. Kiminkinen kuitenkin puhuu kansan kieltä, Sarasvuo tuskin rauhoituttuaankaan ymmärtää itse itseään. Virpi ymmärtää, muttei kerro.

  Sitäpaitsi Kiminkinen on tuon Iineksen mainitseman takatukan ansiosta Suomen Macgyver!

  Hoidoista tiedän vain yhden riihimäkeläisen pyhän lääkärin hoitaman "kiputilan", joka osoittautui vakavaksi syöväksi.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)