torstai 24. kesäkuuta 2010

Puoli vuotta jouluaattoon!


- Herra psykiatri, mieheni luulee olevansa Björn Wahlroos!
- Hyvä on, otetaan kirjoille, saisinko hänen nimensä?
- Napoleon Bonaparte.

---

 Nuorisojärjestöt syyttävät Björn Wahlroosia todellisuudesta vieraantumisesta. Siitä tuskin on kyse, Nallekarkilla on vain aivan oma todellisuutensa, josta tavallisen tallaajan, tai edes lottovoittajan on turha haaveilla. - Koittakaa vaikka, möläytelkää samalla lailla, niin ambulanssimiehet ovat paikalla ennen kuin huomaattekaan.


No jaa, asia ei ole aukoton; onhan meillä kaikenkarvaisia poliitikkoja puheineen.

---

Se yks entinen alkaa kiertämään kainalosauvoillaan kabinetista kabinettiin: Antakaa ny Herlineille lisää, antakaa ny, antakaa ees paljon! 

Epäilemättä koulutus ratkaisi Matin lobbarin työn saannin: Mä oon maisteri ja erilaisia poliisitutkintoja ja oikeusjuttujakin on vaikka kuinka paljon!
---

Sanoivat muuten äsken, aamukuuden radiouutisissa, hallituksen päättäneen lopettaa muotihuume MDPV:n käytön.

---


Juhannus taisi olla jo alkuviikosta, mutta työ häiritsi monella pahasti sen juhlistamista. Niinpä kaikkitietävä ja kaukaa viisas lainsäädäntöelimemme on varannut kansalaisille ensi viikonlopun yleistä öykkämöykkää varten.

Hyvää juhannuksen jälkeistä aikaa - ja punahousuiset: kuskaa veneestä!


(kuvat: W.C.Fields, mutta se ei siis itse ole ottanut!)

2 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä paras uutinen aikoihin, että hallitus on luvannut lopettaa huumeidenkäytön. Kyllä heti alkaa tapahtua, kun saatiin naispääministeri!

  Meillä pannaan muuten vene vesille aina vasta juhannuksen jälkeen. Varmuuden vuoksi.

  Riemuisaa jussia, Riku! Muista kuitenkin itsehillinnän merkitys kaikissa olosuhteissa!

  VastaaPoista
 2. Sattuu, sattuu ja tapahtuu, Mari on Suomen Anneli Jäätteenmäki! - Katkeraa tämä tietysti on: minä, rahapöhöt ja Kreml, odotimme loppuun asti Ahti Karjalaisen kirivän ohi loppumetreillä.

  Juhannuksen Iltalehtikin kertoo Puutos Tyrkön kieltäneen jo aikanaan Virolaisen kehumisen lehdissäään, ettei Ahdin kuningastielle olisi haittaa.

  Tuo veneen käyttämättä jättäminen on hyvä keino yleisemminkin: humalikot hypätkää suoraan jonkkaan, mitä sitä venhettä turhaan välivaiheena käyttää.

  Kiitos toivotuksista, samoin Sinulle! Ja lopetat heti sen juhannuksen tähden raatamisen, kyllä se tulee ja menee ilmankin!

  Ken itseään hillitsee,
  se mieltään vain villitsee,
  laitan silti tähän -
  otan vain hyvin vähän!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)