keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kauniit ja tohkeat
Juice lauloi aikanaan rakastaneensa Marilynin kanssa.

Lehdessä annettiin Ilkka Kanervalle ohjeita selviytymiseen romantiikan ihmeellisessä maailmassa.

Ruotsissa puolestaan joku silmälasipäinen kuntosaliyrittäjä on menossa naimisiin - joka päivä näkyvät lehdet löytävän asiasta uusia draamallisia käänteitä.

Indonesiassa mies pakotettiin menemään lehmän kanssa naimisiin, kun oli jäänyt kiinni kopulaatiosta nykyisen rouvansa kanssa. Naiminen on jännittävää, kyseinen heppukin oli pyörtynyt toimituksen aikana - siis niiden häiden...

Myös meillä Suomessa on ollut elämää suurempi rakkaustarina; pääministerin ja prinsessa Ruususen. Loppunäytös käytiin tänään, vuosia eroamisen jälkeen - vihdoinkin sanoisi joku.

Aamulehti kertoi korkeimman oikeuden arvoinneen Matin rakkautta:


Eilen ilmoittivat erostaan myös Sofi Oksanen ja WSOY, suhteessa syntyneet lapset jatkavat yhteishuoltajuudessa.

Romanttista!

(kiimakuva: talouselämä.fi, tekstikuva aamulehti.fi) 

4 kommenttia:

 1. Kaikista surullisin näistä rakkaustarinoista on tuo Indonesian tapaus.

  Liikutuin kyyneliin, kun luin, että morsian hukutettiin vihkiäisseremonian päätteeksi, jotta paha ei pääse leviämään. Kyllä on sukupuolten tasa-arvoon vielä matkaa.

  (Pst Jos tämä pääsee valvomosta läpi, niin mokkulani toimii sinunkin blogissasi IE:lla, mutta ei Firefoxilla. Valton blogissa ainakin toimi. Pidän peukkua.)

  VastaaPoista
 2. IE:ssä on puolensa!

  Tapaus on toki erittäin traaginen rouvan kannalta, mutta ajatellaan positiivisesti sulhon näkökulmasta; äijällä on varmaan pakastin täynnä syötävää.

  Unohtui helkkari laittaa tähän kirjoitukseen hiljakkoin televisiosta tallentamani dokumentti miehestä, joka rajusti rakastaa kuplavolkkariaan. Yritin katsella tarkasti, mutta en kuitenkaan huomannut volkkarilta mitään vastavuoroisia rakkauden elkeitä.

  VastaaPoista
 3. Meidänpä lapsuuskylällä oli vanha poikamies, joka huudatti liiterissä mopoaan kännipäissään ja karjui sekaan: "Tämän mopon nimi on Tuire! Tämän mopon nimi on Tuire!..." niin kauan, että ilmeisesti sai sitten sen orgelin.

  Kuunneltiin sitä kauheaa mekkalaa syksyisessä yössä kun valot seinien raoista vilkkuivat ja mopo kiihdytti ja kiihdytti jalustojensa päällä isännän kanssa tasatahtiin yhä kiihtyvin ja kiihtyvin kierroksin...

  VastaaPoista
 4. "Kuulutuksia hakevat Veijo Vanhapoika ja Tuire Moped."

  Elokuvaankin tuosta saisi hyvän kohtauksen: Tuire, kylän viettelijätär. Tai Tuire käy kuumana.

  Tuli jo mieleen, että jos tuossa ex-ministerin jutussa onkin kyse tekstiviestien sijasta puhelimesta. Sillä on joku erittäin hieno, varsinainen seksipommimalli. Hekumanhuippu tulee, kun antaa mennä kovaa ja rajusti tekstiviestejä maailmalle.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)