sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Vapun jälkeiseen elämäänYleistä sekavuutta, sekoilua ja ajatuksen vapinaa vappuna ja vapun jälkeen.

Naapurin koirakin käyttäytyy oudosti. Joku koirapsykologi tosin sanoi, että sille on tullut sekava käsitys todellisuudesta, kun emäntänsä ei ole sille antanut riittävästi makupaloja ja päälaelle taputellut. Sille on tämä yleinen vappuhulina varmaan käynyt hermoille, yleensä lemmikit kun ovat aika mukavia.

Tiedättekö, mikä on monta kilometriä pitkä ja haisee vanhalle viinalle? 
- Tuon tietää lapsetkin: monien poliitikkojen syntilista!


Mikä sitten on se kusenpolttaman keltainen ja haisee vanhalle oksennukselle?
- Tuota en voi tietää, mutta onko se sellaista piknik-syötävää?? 

Kyllä, se oli oikea vastaus - mutta mitä arvelette, parantaako kukaan tapojaan?
- Sehän on selvä kuin seteli, ei tällaista menoa kukaan voi enää haluta!

6 kommenttia:

 1. Rikulla taitaa olla oikein vanhanaikainen kohomelo?

  Elä mittään, minulla on se vasta huomenna. Aloitin vasta tännään vapun juhlinnan, eli kävin Siwassa, ostin 6 prk siideriä ja 1 ltr maetoo.

  ...maetoo vaen piti ostoo, eukko käski...

  ...ee ollut paljon rahhaakaan ja unohin, pitikö se olla 6 ltr maetoo ja...

  VastaaPoista
 2. Kohmelot ovat jo vanhanaikaisia.

  Tuosta tulee mieleen "Meiltähän tämä käy"-niminen elokuva, jossa tukkikämpältä lähettävät yhden ostamaan elintarvikkeita kylältä.

  Latoo lopulta palattuaan koko pöydän täyteen kirkasta viinaa ja kaksi pakettia näkkileipää.

  Porukka tietysti suuttuu: Mihin hel...iin luulet, että tarvitsemme kaksi kokonaista pakettia näkkileipää!

  VastaaPoista
 3. Heh heh! Mutta minun kohmeloni ovat edelleen vanhanaikaisia -saapuen kalloani kurmottamaan kuin sumuisessa kevätyössä koppelon selkään hamuava, nokkaansa naksutteleva ukkometso. Eikä siihen litratolokulla korvenkyyneltä tarvita...

  VastaaPoista
 4. Niin, lohdutukseksi laitan tähän sinulle kuitenkin musiikkikappaleen, joka sopii kuin naula päähän!

  http://www.youtube.com/watch?v=Q3i8FWeRryM

  Oikea kankkunen on tekijöiden mielestä kuitenkin jotain hulluuden tai halvauksen kaltaista.

  Henkisistä muistan ihanan tunteen takavuosilta, kun nyt jo edesmenneen kahden ystäväni keskuudessa oli kohtuuttomuuksien jälkeen tapana ottaa seuraavana päivänä kauhistuneita ilmeitä ja kysellä: Muistatko mitä sanoit ja teit eilen illalla? Etkö todella muista?!! - Se teki eetvarttia ja kutaa!

  VastaaPoista
 5. Joo, kyllä naula löysi päänsä, kiitos.

  Viime yönä näin unta Mauno Koivistosta. Unessa halusin ottaa hänestä valokuvia kun hän yksin, hyljättynä oli suljettu tavalliseen vanhainkotiin, tavallisten muiden vanhojen joukkoon.

  Perkele, miten monimutkaiseksi valokuvaamisaikeeni menikään! Piti kysyä sieltä ja täältä kuka kenestäkin kyseisessä laitoksessa valokuvia saa ottaa, saako asianomainen itse päättää siitä, soitetaanko Kekkoselle vai Virolaiselle ja se saatanan Sorsakin jostain kailotti, ettei Manusta kuvia oteta ennen kuin Moskovasta junakyydillä tulee viestiä! (Näin tähän väliin Helsingin rautatieaseman ja junan, joka tuli Moskovasta)

  Unen lopussa Koivisto kuitenkin itse suostui kuvattavaksi nojaten leukansa rottinkituolin selustaan sanoen: "Ota äkkiä, ennen kuin Tellervo nousee harjanteelle kapustoineen!" Otin kaksi kuvaa, toinen onnistui hyvin, mutta toinen näytti näkymiä Tukholman satama-altaasta helvetinmoisine joutsenlaumoineen ja sitten Manu jo työnsikin rollaattoriaan Siilinjärvellä Mantun rinnettä vanhainkodille päin...

  Sorry vaan, mutta en keksinyt muuta foorumia unennäölleni...

  VastaaPoista
 6. Unesi sopii tänne paremmin kuin hyvin.

  Unien sisältö on joskus ihmeellinen, eikä niihin itse voine vaikuttaa kuin etukäteisillä ajatuksillaan ja tekemisillään.

  Muuten olisin heti alkanut etsimään siitä virheitä, kuten että Kekkonen lienee lapioinnut jo useamman lastin hiilipannuun, ellei sitten röhnötä kasan päällä ja hoputa Kallua tiivimpään työskentelyyn uhalla, että sorsastukausi alkaa taas!

  Molemmat pelkää pirusti, että seinään nojaileva ja mälliä pureksiva Vladimirov kertoo pomolle kaikki maanpäälliset törttöilyt. Pomo voisi tummata: voi mää perkele sentään, jotain rotia sentään!

  Manu nyt on ainakin sympaattinen, vaikkei kansantaloudesta paljoa ymmärräkään. Siinäkin voisi silti Kataista ja Niinistöä vähän opettaa.

  Hyvä, ettei Manua kuitenkaan Irwinin laulamaan lättähattujen vanhainkotiin!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)