maanantai 24. toukokuuta 2010

Valat vannotut

Juha Rehula vannoi tänään ministerivalan käsi Raamatun päällä. Ikiaikaisen tavan tarkoituksena on ilmeisesti osoittaa asioiden tästä eteenpäin olevan Jumalan hallussa: Minkä Jumala näin yhdistää, sitä ihminen älköön erottako.

Suomi on saanut uskomattoman tehokkaan ministerin.

Yhdessätoista kuukaudessa Rehula aikoo selkeyttää sosiaalilainsäädäntöä, parantaa työhyvinvointia ja pidentää työuria. Nöyrä kunnioitukseni ministerille.

Hallituksen voimakas tarve vaihtaa nyt 61-vuotias ministeri,  hyvin nopeallla tahdilla, huomattavasti nuorempaan - 46-vuotiaaseen seuraajaan -  olisi jättänyt huonon maun, ellei Liisa Hyssälä olisi onnistunut työllistymään virkaan, jonka vaatimukset näyttäisivät sopivan hänelle hyvin.

Suorastaan kauniina voi kuitenkin pitää Hyssälän valintaprosessiin vaikuttaneiden henkilöiden lausuntoja, joiden mukaan hän on tehtävään hakeneista (ja hakematta jättäneistä) henkilöistä pätevin.

Onnittelut asianosaisille!


2 kommenttia:

 1. Kuule Riku. Tunsin edellisen Huuhtasen eukkoineen henkilökohtaisesti enkä pitänyt heistä, en kummastakaan! Hyyhtasen rouva mm. kehui eräässä pöytäkeskustelussa Sarasvuota maanmatosten maasta taivaankeijuihin saakka esim: "...ja 2 tunnin esitelma maksoi vain 5000 markkaa, mutta kuinka paljon hän meille antoikaan..." Voi paljaaksi ajeltu vittu, en paremmin sano!

  Tuleeko Hyssylästä sitten mikä johtaja Kelaan, niin siihen en isommin vielä puutu. Mukavan kokoinen nenä hänellä kuitenkin on haistella tuulia joita köyhien joukoissa humajaa.

  VastaaPoista
 2. Ajattelematonta ja syvästi väärin olisi, noita jäsenkirjanousukkaita nimittää tapetin välistä pudonneiksi torakoiksi!...Ytimennäivertäjiä, kun ovat.

  Kun ihminen elää vonnegutilaisessa täysin absurdissa tilanteessa, ihmetellen kuinka vitussa MINÄ olen tässä asemassa, tarvitsee hän tuekseen jonkun posetiiviapinan, joka vakuuttaa siitä, että positiivisuus tms. minut tänne toi.

  Sarasvuo ja Sarasvuon markkina-arvot: "katsokaa, tuolla sedällä ei ole lainkaan vaatteita!" (Keisarin uudet vaatteet)

  Sanoovat, että Kelan pääjohtajan pääasiallinen tehtävä ovat jäsenkirjallisten valikoiminen isoon, mutta mahtavaan organisaatioon.

  Unohtui laittaa Fracisco Goyan maalauksen "kaksi vanhaa ihmistä syö soppaa" tiedot kuvan alle. Tuo lusikalla lapioiva on aivan kuin Hyssis.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)