perjantai 7. toukokuuta 2010

Nahkurin orsilla
















- Syöt kiltisti nahkat loppuun, niin jälkiruoaksi saat sitten makiaa nuljusoppaa!
- Äiti, kiitos kamarasti!
- Ei kestä, huomenna äiti tekee mikrossa herkullisia pippuripukamia, jälkkäriksi sian ysköksiä tai lisää nuljua!
- Kiva, ettei asuta keski-Euroopassa!
-Nii-i.


Kymmenen prosenttia?








(kuvat: iltalehti.fi)

2 kommenttia:

  1. Siis istuin auton ratissa, kun kuulin uutisen jauhelihapihvien koostumuksesta. Teki eetvarttia.

    Sama yllättävä kokoonpano koskee varmaan muitakin eineksiä. Juuri hiljakkoin ostin kana-riisi-nuudelimössön, ja kaivelin lopulta hampaiden raosta tikulla joitain sitkeitä nuljuja. Makukin oli jotain muuta kuin kananrintaa. Oletettavsti pukamanreunaa. Ikinä enää en osta nuljuja enkä pukamia.

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti vain, olit jo tulossa kaupasta ja kassi täynnä roisivalmisteita. Nyt ne olisi sitten syötävä...(?)

    Mitenköhän makkarat, lieneekö kyseessä nahkaa ja purskauksia luonnonsuolessa?

    Marjakeitot ja hillot kuuluvat olevan makuaineita ja möhnää.

    Mutta samahan se on politiikassa, asioiden hoitajaa luulee äänestävänsä ja roiston saa. Nahkoineen.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)