lauantai 22. toukokuuta 2010

Elämyksiä viikonlopun iltalehdistä 2

Laulaja Danny oli jo alkuviikosta iltapäivälehdissä, ymmärtääkseni suonen tukkeutumisen, uhkaavan sydänkohtauksen ja nopeasti suoritetun pallolaajennuksen vuoksi. 

Lööppien kirkuessa maanantai-aamuna hätäleikkauksesta, mietin mielessäni kuinka paljon lähti, liekö äijä enää sataakuuttakymmentä senttiä.

Seurapiiritoimittaja Rita Tainolan jutussa, viikonlopun Ilta-Sanomissa, Danny kertoo: Jos lähtö olisi tullut, olisin voinut sanoa eläneeni hyvän elämän!

Voi Danny, Danny, juuri tuosta olisi ollut kyse, et olisi voinut sanoa.

Kulttuurin jääkiekkoilija Alpo Suhonen nimittää Iltalehdessä Dannya vanhaksi rokkariksi.- Huh, huh, lisäksi lehdessä mainokset Paula Koivuniemestä kuningattarena ja Kari Tapiosta sinivalkoisena tragediana. (SE OLI LEGENDA! lat.huom.)

Vastikään avioitunut Topi Sorsakoski haluaisi lapsen ja hänellä on kuumetta.

Säteilevä Anna Puu (!) sitävastoin on edennyt pidemmälle, hänellä on ihana odotuksen aika keikkabussissa.

Iltatytön paljas takapuoli näkyi sivusuunnasta.

(Ylempi kuva: Frans Masereel, 1927, Haitarinsoittaja kapakassa, alempi: Fritz Skade, n.1925, Nuori nainen.)

4 kommenttia:

 1. "...Meksikonlahden öljyvuodon tukkeeksi on yritetty laittaa saveakin ja sen avulla jos vuoto alkaa tyrehtyä, päälle voidaan sysiä mitä tahansa rojua...", luin siis tämäntapaista jostakin ja ajattelin, sisältäisikö tuo "mitä tahansa roju" myös kaikki vanhat rokkarit, iskelmä- ja tangolaulajat, valoshowt sekä Elviksen haamun?

  Eli laivattaisiinko nyt ainakin nämä Ilkka Lipsauksinen, Reijo Taipaleinen, Anitai Hirvonewski ja Kari Tapioca matkaan pelastamaan jatkoajallaan maailmaa. Poliitikkoja ei päästetä matkaan, sillä ne eivät edes työllään halua matkojaan maksaa. Päättävät vielä kesken matkan soittaa Arto Merisalolle paluulipuista ja öljyvuodon tyrehdyttäminen epäonnistuu lopullisesti.

  Muuskoiset sen sijaan voisivat pitää mennessä koko matkan ajan kestävän risteilyohjusshown ja kerätä näin rahaa sydänleikkausjonoissa kituville, että jaksavat sekä vihreiden Maapallonlaajennus hankkeeseen.

  Valitsemasi kuvat miellyttävät minua. Edellisen postauksesikin Innasen hahmo nousee suosta kuin Simbergin piru puutarhaan, että ovat varmasti sukulaissieluja, toisella vain ovat vielä lihat tallella -mutta suossahan puukin säilyy tuhansia vuosia, miksei "alkusuomalainenkin".

  VastaaPoista
 2. Mitäs noita suotta, Arskanegger voisi kait pää edellä reikään laitettuna tukkia öljyn tulon. Ennen sukellusta joku vaan kysyisi, josko tarvitsee lisää hormoneita.

  Sivistyneenä (!) ihmisenä pidättäydyin plagioimatta Veikko Ennalaa, joka joskus aikojen alussa kirjoitti eräästä laulajasta läjänä lavalla, josta lehdet kirjoittavat ylistäen läski-piip:n laihtuneen 400 grammaa.

  Kuvat ovat Saksasta, ajalta ennen toista maailmansotaa, "sen yhren kahjon" rappiotaiteena kieltämää.

  VastaaPoista
 3. 1970-luvun peruskoululaisena olen huolissani miten käy Dannyn silloisten lupausten. Äidinkielen kirjassa oli leike jostakin nuorisolehdestä, siinä Danny lupasi kertoa laulajanimimerkkinsä taustat sitten kun hänen uransa on ohi.

  Sen verran jo silloin valaisi, että joku sisäpiirivitsi on.

  Joko olisi aika? Jos elämäkin on jatkoajalla ja nimimerkin taustat edelleen kertomatta.

  VastaaPoista
 4. Ehkä on niin, että sinunkin täytyy vain yrittää päästä tuosta yli. Olisiko ensin meinanut esim. Paulia, McCartneyn mukaan, mutta Iso P alkoi nimityksenä arveluttamaan.

  Meillä 70-luvulla oli jossain alakoulun kirjassa kuvat Dannysta imuroimassa ja jossain showssaan. Kysymys kuului (olisiko opettaja kysynyt), kummassa Danny on miehekkäämpi? Hel...ti sentään, voikohan tuosta hakea korvauksia jostain?

  PS. Tämän kirjoitettuani, alkoivat kaksi aivosoluani liikkua, taisi olla sama kirja(?)

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)