maanantai 5. huhtikuuta 2010

Parasta pöydälle

Päätin satsata parhaaseen mahdolliseen tekniikkaan, kun väsyin nettiradioiden jatkuviin pätkimisiin ja vaihtelevaan toimintaan.

Tämä radio ei tullut kalliiksi, kun se löytyi omista vanhoista varastoista

Kuuluvuus on loistava, vaikka teleskooppiantenni on poikki. Kanavat löytyvät kiekosta kääntämällä - silti tarkkuus on parempi kuin uudemmissa.


Saatanan rumahan se on, mutta en minä sen kanssa naimisiin ole menossa.


2 kommenttia:

 1. Minulla olisi niitä vanhanajan putkiradioitakin yksi kpl kellarivarastossa, en tiedä toimiskos vielä jos nakkaisi virrat päälle. Sain sen Treella eläkkeellä olevalta talonmieheltä, vanhalta sotajermulta ja ihan käytöstä 1987. Toisen, ukkivainaan entisen, annoin siskolle ja hän kunnostutti sen ja tietääkseni se pelaa edelleenkin hyvin.

  Ne laatikkoradiot ovat kyllä kauniita. Tai sitten sitä kuvittelee niin kuin lapsuuden kesistä.

  Muuten. Lähetin kerran Ylelle tiedustelun siitä, miksi autolla ajaessa kaikki muut roskapuskamainosradiot kuuluvat niin notkoissa kuin vuorillakin pätkimättä, mutta Yle 1:n kanava heikkenee, häipyy, huojuu ja humisee, jopa niinkin, ettei koko kanavaa löydy kymmenien kilometrien matkalla.

  Yleltä tuli kiitetävän pikana niin saatanan seikkaperäinen selvitys radiokanavien toiminnasta, että kyllä itse kysymykseeni vastauksen kävi kuten Yle 1:n kanavalle autolla ajaessa...

  Minulla itselläni on pätkinyt 2 päivää kun persienavvaimet hävisivät. Viikko sitten aloitti vanhin poika ja nyt tauti eteni minuun, vaimo on enää jäljellä. Ja kaksi kertaa vähintään vuodessa tämä sama ruljanssi. Oliko näitä oksennustauteja omassa lapsuudessa näin tiheään?

  VastaaPoista
 2. Ainakin ne putkiradiot ovat tunnelmallisia! Minunkin isovanhemmillani oli sellainen käytössä; lämpiäminenkin kesti erittäin pitkään. Sitä sitten jännitettiin: kohta sieltä kuuluu!

  Mikähän siinä sitten on, kun jostain kanavalta tulee joku hyvä kappale, niin siinä on päällä joku voimakkaampi asema, eikä haluttua saa millään tarkentumaan? - Tai varmaan se on juuri tuo: Yleisradiolta tulee edelleen monipuolisinta lähetystä, mainosradioiden soittolistat tympivät.

  "Ootko tulossa vai menossa, kysyi oksennus kaveriltaan!"

  Ehkei flunssista ja muista vaan kärsinyt yhtä paljon, kuin itse huoltavana aikuisena toimiessa.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)