lauantai 24. huhtikuuta 2010

Oikeutta eläimille

Uusimpien tietojen mukaan Korkeasaaren kuolleista flamingoista kettu tappoi vain kaksi, muut neljätoista tekivät itsemurhan protestoidakseen huonoja työolosuhteitaan ja työnantajan aikomuksia siirtää heidät matelijoiden työehtosopimuksen piiriin. 

"Paheksumme syvästi, kyseessä on ilmiselvästi laiton työtaistelutoimenpide, jolle ei löydy hyväksyttäviä perusteita", kommentoi Korkeasaaren edustaja.

"Olemme jo ryhtyneet toimenpiteisiin näiden ilmausten kuriinsaattamiseksi, tutkimme mahdollisuuksia hävittää koko Suomen luonnonvarainen kettukanta, joka ei ole pyrkimyksistämme huolimatta ymmärtänyt tässä puhuttavan koko alamme elinmahdollisuuksista Suomessa."

"Flamingojen ammattikunta on nyt väliaikaisesti poissa yrityksestämme, mutta aiomme tuottaa piakkoin runsaasti uusia ulkomailta. Huolehdimme siitä, että jo rahtikirjoihin heidät tullaan merkitsemään olmeiksi tai suovaraaneiksi - siten estämme vastaavat tilanteet tulevaisuudessa."

Emme saaneet vahvistusta väitteille, jonka mukaan leijonat olisi jo aiemmin korvattu taljan ylleen laittaneilla lampailla ja villakoirilla.

3 kommenttia:

 1. "Emme saaneet vahvistusta väitteille, jonka mukaan leijonat olisi jo aiemmin korvattu taljan ylleen laittaneilla lampailla ja villakoirilla."

  Tämä vahvistamaton väite täällä Kainuun piirissä koskenee susia jotka syövät nälkäänsä muita metsäneläimiä kuten harvinaisia Kuhmon peuroja ja siksi ne aiotaan murhata mahdollisimman vähiin oikein voimalla runnattujen lupa-anomusten sarjalla tulevina vuosina. Tähän tähtää erityisesti metsästäjien susilukujen laskutaitavuus verrattuna vaikkapa RKTL:n vastaavaan.

  http://www.kainuunsanomat.fi/cs/Satellite?c=AMArticle_C&childpagename=KSA_newssite%2FAMLayout&cid=1194639370509&p=1194613516391&pagename=KSAWrapper

  Minnekäs susiparat muuanne ristikkotähtäimeen joutuvan luihun kallonsa tunkisivat elleivät naamioasuihin. Pienemmille yksilöille voisi käydä Punahilkan garderoopi ja Isoäidin jäämistöstä hametta Isoille ja Pahoille. Ensin pitää tietenkin syödä vaatteitten entiset omistajat...

  Sitten asiasta kolmanteen.

  "Oikeutta eläimille"-yhdistyksiä on maailmaan perustettu pilvinpimein, mutta mitähän jos rasitettaisiin rekisteriviranomaisia muutamalla uudella yhdistyksellä joiden logoon kirjoitettaisiin "Oikeutta Emännille ry".

  Katsos kun olen kovasti ollut huolissani Marttayhdistysten ja Virkkuukoukku ry:n kannatuksen vähenemisestä maassamme. Ja kun katsoo ympärilleen erilaisissa perheissä, alkaa uhkaavasti näyttää siltä, että emäntien kädentaidot alkavat rapistua kun tätä "kotiammattia" ei enää pidetä arvossa missään.

  Meistä "isännistähän" ei pitkässä juoksussa ole mihinkään kotihengettärinä. Tästä varmaan oli kyse Ulvilan surmassakin kun katsoo poliisin ottamia valokuvia sotkuisesta huushollista...

  VastaaPoista
 2. Mikäs talja sen Maurinkin päälaella mahtaa keikkua. Ettei vaan lampaanperäpakara. Heilui epäilyttävästi Ajankohtaisen kakkosen tentissä, jossa mies söi sanansa.

  VastaaPoista
 3. Valto,

  Eduskunnan tulee säätää esimerkiksi poromiesten petovahinkojen lapinlisäoikeuteen ainakin sadan prosentin korotus, niin paljon se tuntuu olevan ajasta jäljessä.

  Huomioida täytyy myös eläinkunnan olemassaolon oikeus vain silloin, kun ne eivät häiritse itsensä saattamista tuotantotalouden ja liike-elämän palvelukseen.

  Mainitsemasi yhdistykset ovat varmasti paikallaan, itse ehdottaisin yhdistyksiä "oikeutta työnantajille" ja "oikeutta varakaille". Heidän etunsa eivät nyky-yhteiskunnassa tule missään tapauksessa riittävästi huomioitua!I

  Ilmassa tuntuu olevan myös outoa ja kaunaista käsitystä siitä, etteivät heidän etunsa olisi myös koko yhteiskunnan ja etenkin vähävaraisten etu!

  Vähempiosaisuuden epäilijöille kehottaisin lukenmaan esimerkiksi EK:n syvällisesti pohdittuja ja älyn läpitunkemia ajatelmia

  Iines,

  Kieltämättä se muistuttaa lampaanperäpakaraa, mutta pakko kertoa sinun tässä olevan väärässä.

  Olen pitkään huolellisesti tarkkaillut tilannetta ja saanut selville, että Maurin peruukki on alkanut kasvaa.

  Syynä tähän arvelisin olevan hyvän ja tehokkaan juurikasvuston multaisessa maaperässä.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)