maanantai 19. huhtikuuta 2010

Kirjeenvaihtoa

Hello!!! I have received your message on dating site suomi24.fi! But I do not
remember you because it has passed a lot of time
I am very glad, that you have noticed me. I send you my photo that you have recollected me.
But your message has been sent very much for a long time! And I could read it just now.
There can be you do not remember me. Therefore, I send you my photo.
My name is Anastasiya. I`m 26 years old. My growth 172. My weight 51. My sign on the zodiac the Capricorn.
I was never married also I have no children. I hope, that you will recollect me!
I wait for your letter... Yours Anastasiya...

------

Rakkaus tuli kuin puskasta, Anastasiya vastasi sittenkin viestiini, jota en muista edes lähettäneeni! Toisaalta alkoihan se pääministerimmekin ihanan kaunis rakkaustarina juuri tuolta samalta palstalta.


Vastasin Anastayalle englanniksi, seuraavassa suomennos.
-----
Rakas Anastasiya!

Lämpimät kiitokset, rakastuin sinuun heti kun sain sähköpostilla lähettämäsi kirjeen, eikö elämä olekin ihmeellistä! Jotkut on vaan luotu toisilleen; se on tähtimerkkeihin kirjoitettu!!!

Liitetiedostona olevaa ihanan kaunista kuvaasi en valitettavasti saanut auki, rakkine päätti rikkoutua sattumalta juuri samalla hetkellä, kun sen avasin! -  Keskusyksiköstä nousi savua ja näytölle ilmestyi hetkeksi törkeä teksti, josta ehdin lukea sanat: kuppahuuli, kuppahuuli pillua se luuli.. Sitten kone pimeni lopullisesti.

Kävin heti ostamassa uuden, että saan tämän sähköpostin lähetettyä sinulle.

Viestisi johdosta varasin tuomiokirkon, juhlahuoneiston ja sviitin häitämme varten  tasan kahden kuukauden päästä! Hääkutsut lähetän huomenna, ajattelin intiimisti vain n. sataa henkeä.

Laita vastaukseesi pankkitilisi numero, lähetän sinulle matkarahat luokseni. Valitettavasti en voi nyt lähettää kuin noin tuhat euroa, olen hieman sijoitellut- nyt siis yhteisen tulevaisuutemme vuoksi! En näet ole mikään köyhä, enkä tyhmä mies; rahat ovat kiinni nigerialaisissa debentuureissa ja Can-Wipita nimisessä sijoitusyhtiössä. Lisäksi olen varannut suuren summan piakkoin markkinoille odottamiini kepun vaalitauluihin.

Sen verran varoitan jo etukäteen, että kesäkuussa joudun matkustamaan ja viettämään muutaman päivän puoluekokouksessa, jossa käyn valitsemassa maallemme uuden pääministerin! Nykyinenkin on ihan hyvä, mutta sille tuli jotain vikaa jalkaan, eikä se kehtaa jatkaa.


Laitan tähän mukaan kuvan itsestäni viime kesän kalareissulla, en kuitenkaan liitetiedostoksi, että varmasti saat sen nähtäväksesi!

Rakas tuleva vaimoni; Sinua ikuisesti rakastaen! 

Juho Kusti
PS. Osaatko lypsää?


Viime kesänä kalassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)