lauantai 3. huhtikuuta 2010

Itku ja hammastenkiristys?Syyskuussa ajattelin Merisalon laarista löytyvän paljon lisää tiedon jyviä, Artokin  siihen vihjaa aamuisessa Hesarin uutisessa.

Helsingin Sanomat kertoo hänen nauhoittaneen oleellisimmat toimittajien, poliitikkojen ja liikemiesten kanssa puhumistaan puheluista vuodesta 2006 lähtien.

Kannattaisiko Merisalo sittenkin edelleen kutsua perhejuhliin ja illanistujaisiin?

Anna palaa Arto, Sinulla ei ole mitään menetettävää!

5 kommenttia:

 1. Ja nyt Marja Tiura myös: Anna palaa!

  Tästä kehkeytyy taistelu uskottavuudesta. Arto Merisalo voi pätkiä julkisuuteen hänelle myönteisiä nauhoituksenpätkiä, mutta mitä Marja voi?

  Pätkiä Artoa turpaan!

  VastaaPoista
 2. Hunttalan Matti on mikä on, mutta pyöritti vähän isompia asioita, kuin pikkukylän kunnanhallitusta ja sorakuoppaa.

  Voisimme harkita kotomaamme nimen muuttamista esimerkiksi Novalandiaksi: Matti sen ansaitsisi!

  Taistelu uskottavuudesta? EI - pikemminkin taistelu uskomattomuudesta!

  Marja on kieltämättä pelottava, mutta kovin, kovin perso!

  VastaaPoista
 3. Piti katsoa sankirjasta: "perso" "ahne" = Begiven, begiva (josta begiva ei tarkoita ahneutta vaan lähtemistä).

  Samalla minä häpeän teidän molempien äijien puolesta: Tiura ei ole ollut ahne eikä perso vaan varma jostain, jota ei saanut realisoida koska äijät ovat parhammat kaverit vasemmasta oikeaan kunhan ei ämmä aja ohi.
  Se on oikea vastaus: Tiura parka: liian hyvä naiseksi. Ei ole tilaa ja kateelliset ja muuten vaan naisvihaajat työntävät leukansa heti ohi ja yli ja lähes murtavat Tiuran.

  Tiura: Ota heti yhteyttä esim. minuun (laita mahdollisimman monen kanavan kautta viesti; minäkin olen tuon tukalan tilanteen läpikäynyt ja tiedän miltä tuntuu kun sadistit ajavat sikamaisuuttaan täysillä ja ovat tyytyväisiä että pääsevät sortamaan ja piirittämään omilla sotilaillaan omia aivan hirveitä tulevaisuudenskenarioita joita ei voi murtaa koska ovat oppineet paitsi tiedot niin myös sadistisuustiedot: sen takia kaikki paha jättää aina jälkiä vaan - on pakko taivuttaa sadistit vain omien aivojensa kautta takaisin elämään ja oikeaan elämään ennenkuin rikkovat tyylipuhtaasti kaikki elämä muilta. Sen tekevät nimittäin juuri - ja minä autan jos voin. Voin kertoa miten itse pääsin heidän sadisminsa kynsistä pois tai ainakin hetkeksi pois. Tämä on hälyttävää kun huomataan, että naisiin ahdistaa kaikki miehet jos he saavat siitä jotain.

  Tämäkö on femnismin sielua? Että porsaat saavat olla oikeassa koska jotain uskovat tietävänsä: se on silti uskoa.

  VastaaPoista
 4. Ehkäpä Marja on kuitenkin saanut oman osuutensa ja osansa tässä maailmassa.

  VastaaPoista
 5. Merisalo ilmoitti julkaisevansa nauhoitukset ehkä viikon kuluessa.

  Tiura on aika helppo ja ilmeinen kohde kaikessa kohtuuttomuudessaan, MUTTA olisikohan Merisalon tarkoituksena vetää pois palstamillimetrejä ILKKA KANERVASTA? Jos, niin hyvin on onnistunut!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)