lauantai 17. huhtikuuta 2010

Hengenviljelyä - tutustuin tuotokseen

Blogiesittelyissä vuorossa keskustapuolueen puoluesihteeri Jarmo Korhosen "tahto toteuttaa unelmia"-otsikon alla oleva hengentuote.

Tiukasti ajassa kiinni olevan blogin etusivulla on mainos tulevasta Oulun puoluekokokouksesta vuonna 2006 ja kiitokset sen sujumisesta hyvin.

Jarmo kertoo sloganissa havaintonsa: Luottamusta ei voi ostaa, se pitää ansaita. Ulkopuolisen on mahdoton arvioida, onko toteamuksessa pettymystä mukana. Parannuksena ehdottaisin kuitenkin sen vaihtamista lauseeseen: kepuli, kepuli näytä sarves, tuleeko huomenna uutisia!

Blogin helmenä voi mainita kymmenosaisen jatkokertomuksen eletään ihmisiksi. Tässä kuitenkin varoituksen paikka: Sisältämänsä järkyttävän materiaalin vuoksi se ei sovellu yli 15-vuotiaille lukijoille!

Yleisarviona uskoisin blogin olevan paljon tekijänsä näköinen.kuvassa traktori.

3 kommenttia:

 1. Mites jos lataisi haulikkonsa niillä J.K:n vilkkaasti päivittyneen blogin pärstäkuvilla? Niiden allahan lukee "ladattavat versiot jpg..."

  Mutta mitä semmoisilla ammuksilla ladatulla "pössykällä" (Kalle Päätalo pienenä sanoi pyssyä pössykäksi) voipi ammuseklla? Kuvassa näkyvää traktoriako vai lentäviä, lahjottavia etsiskeleviä liikemiehiä?

  VastaaPoista
 2. Ainakin voisi sanoa, että nyt on kovat piipussa!

  Näyttää siltä, ettei ole lainkaan harvinaista poliitikoille, että kampanjointia varten perustavat tehokkaat sivut, mutta lopettavat niiden päivittämisen heti kun ei enää tarvitse, eli tulee valituksi.

  Turhaakin se olisi niitä päivittää, kansa on puhunut ja asiat eivät sille kuulu ennen seuraavia vaaleja. Korhosen tapauksessa siis tämä koskee puolueen riviaktiiveja.

  (Korhosen kuvasivua en avannut, en meinaa vieläkään, mutta vappunaamareita niistä voisi halutessaan tietysti tulostaa.)

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)